Cum să-ţi iei durerosul adio

Nu este niciodata usor sa spui adio unei persoane aflate pe patul de moarte. De fapt, poate fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care le ai de facut in viata. Unii dintre oameni s-ar putea chiar in aceste momente sa procedeze astfel. Va prezentam povestea lui John Holland, care a trecut prin acest moment dureros la moartea mamei sale.

27 mart. 2015, 20:50
Cum să-ţi iei durerosul adio

In urma cu aproape doi ani mi-am pierdut mama si, totodata, am vazut multi dintre prietenii mei pierzand persoane apropiate. Chiar acum una dintre amicele mele este in spital pe cale sa paraseasca aceasta lume. Se afla intr-o rezerva cu cei dragi in jurul ei.

Chiar daca stiu ca sufletul este etern si eu sufar cand cineva apropiat isi da ultima suflare. Inteleg, de asemenea, si prin ce trec ceilalti si fac tot ce-mi sta in puteri sa-i ajut. Cand mama mea era pe patul mortii cineva mi-a dat o carticica, scrisa de Hank Dunn – Hard Choices For Loving People. Cartea mi-a fost de un real ajutor. Iata un pasaj pe care as vrea sa-l impartasesc cu voi. Sper ca veti gasi alinare in aceste cuvinte, acum sau poate in viitor ori poate vei oferi la randul tau acest pasaj cuiva pentru ca nimeni nu este niciodata pregatit cand cineva drag pleaca dintre cei vii pentru totdeauna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.