Cum să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu

Uneori, viata este atat de monotona inca te adoarme. Nu este vorba despre somn in sensul literar al cuvantului, ci de o amortire a creierului, astfel ca te simti deconectat, neinspirat. Si chiar daca te afli in miscare ai impresia ca esti o masina cu rotile desumflate. In aceasta situatie este greu sa accelerezi.

30 mart. 2015, 20:24
Cum să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu

Acest gen de somn se poate extinde si la casnicie. In aceste perioade creierul are nevoie de cativa stimuli pentru a rupe monotonia si recupera constienta. Stimulul ar putea fi amintirea bazei iubirii.

Este greu de crezut ca dupa 10-20 de ani de casnicie, cineva ar putea uita, ori – sa fie prea ocupat pentru a-si aminti – sa faca lucrurile marunte care tin dragostea in viata. Insa se ajunge la momentul in care devine clar faptul ca daca lucrurile nu se schimba atunci s-ar putea intra pe drum fara intoarcere.

Iata lucrurile marunte care mentin dragostea vie:

Fii constient…De faptul ca dragostea, ca tot ceea ce traieste, are nevoie de atentie, grija si timp pentru a se dezvolta.

Inteteste pasiunea…Fara dorinta, dragostea poate disparea atat de rapid ca nici macar nu-ti vei da seama ca nu mai este decat cand va fi prea tarziu.

Sarut, doar un sarut...Un singur sarut pe zi este de ajuns pentru ca relatia sa nu se deterioreze.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro