Cum scapi rapid de kilogramele în plus cu doar câteva mici schimbări

Ai încercat tot felul de diete restrictive, care nu au dat rezultate? Atunci ar fi cazul să îţi îndrepţi atenţia către sfaturile experţilor. Câteva mici schimbări în dieta ta pe care le propun cei mai renumiţi antrenori de fitness te vor ajuta să scapi ca prin minune de kilogramele în plus, fără să faci prea mult efort.

08 iul. 2014, 09:21
Cum scapi rapid de kilogramele în plus cu doar câteva mici schimbări

Iata cateva dintre acestea si cum functioneaza ele:

1. Apa plata cu lamaie

Consumul de apa plata este foarte important pentru starea generala de sanatate. Totusi, expertii spun ca persoanele care vor sa slabeasca usor ar trebui sa adauge in apa plata si cateva felii de lamaie. Aceasta ajuta la detoxifierea ficatului creste accelereaza metabolismul cu 33%, ceea ce inseamna o pierdere de 100 de calorii pe zi.

Citeşte şi Controversă alimentară: Este somonul bun pentru sănătate sau nu?

2. Mai putin

Chiar daca iti poti schimba complet dieta, o modalitate simpla de a pierde in greutate este sa mananci mai putin. Nu trebuie sa tii diete restrictive sau sa te infometezi, ci sa incerci sa mananci mai incet, astfel incat sa apara mai rapid senzatia de satietate. Cand ajungi la aceasta senzatie, presara cat mai multa sare pe mancare, pentru a fi sigura ca nu vei mai fi tentata sa gusti din ea.

Citeşte şi Iată de la ce creşte burta! Cele mai periculoase alimente pentru abdomen

3. Atentie la valoarea nutritiva a alimentelor

Medicii nutritionisti spun ca nu trebuie sa alegem alimentele la intamplare, ci sa fim foarte atenti la valoarea lor nutritiva. Asadar, la urmatoarea sesiune de shopping, ia in considerare acest aspect.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.