Cum se îndrăgostesc bărbaţii şi cum acţionează atunci când îi cuprind fiorii dragostei

Atunci când se îndrăgostesc, femeile trec printr-o serie de schimbări care le agită, le energizează, le emoţionează, le dau senzaţia de "fluturi în stomac", le fac să uite de foame şi aşa mai departe. Bărbaţii, însă, reacţionează în mod diferit şi nu vor putea înţelege niciodată euforia naivă a femeilor.

RomaniaTV.net
11 mart. 2014, 08:58
Cum se îndrăgostesc bărbaţii şi cum acţionează atunci când îi cuprind fiorii dragostei

Si chiar daca sunt si ei la fel de emotionati, se manifesta in cu totul alte modalitati. Un barbat nu se va duce niciodata sa-si cumpere pantofi pentru o prima intalnire, pe cand o femeile fac frecvent astfel de lucruri.

Iata care sunt etapele indragostirii la barbati si in ce fel se manifesta acestia, in functie de stadiul in care au avansat sentimentele lor:

1. Etapa in care te place

Dupa ce un barbat si-a dat seama de existenta ta, poti fi sigura ca deja a inceput sa te placa. De cele mai multe ori, sexul tare nu isi manifesta interesul fata de o femeie decat daca o place deja. Asa ca atunci cand colegul tau cel nou incepe sa te intrebe ce fel de muzica asculti sau ce filme iti plac, s-ar putea sa-i fi picat deja cu tronc.

Citeşte continuarea articolului pe Ele.ro.