Cum se pregăteşte Simona Sensual pentru aniversarea de 31 de ani VIDEO

Simona Sensual vrea să arate ca la 18 ani. Miercuri este ziua ei de naştere şi pentru că împlineşte 31 de ani şi-a făcut un tratament de întinerire a tenului la un estetician premiat la Bruxelles, informează România TV. Simona este încrezătoare că va primi şi cadoul dorit de ziua ei: ultimul model de Porche, care costă 200.000 de euro.

14 ian. 2014, 15:53
Cum se pregăteşte Simona Sensual pentru aniversarea de 31 de ani VIDEO

Simona Sensual s-a lăsat pe mâna medicului Ion Zegrea, premiat la Bruxelles. Ea a avut încredere că esteticianul o va face să arate ca la 18 ani cu ajutorul unui aparat cu zeci de ace minuscule.

„Tot timpul apelez la tot ce apare nou în materie de tratamente cosmetice, eu sunt un fel de cobai la tot ce apare nou, chiar îmi place şi îmi place să mă îngrijesc, asta e cel mai important”, a spus, la România TV, Simona Sensual.

„Se rulează pe piele de mai multe ori în mai multe direcţii, stimulează producţia de colagen, dispar ridurile fine, acneea şi pielea devine mai tânără”, a declarat Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastică.

Simona împlineşte 31 de ani şi recunoaşte că i-a fost greu când a schimbat prefixul, dar acum s-a împăcat cu ideea.

„Nu am fost pregătită psihic de la 25 că va veni şi vârsta de 30, am avut o mică depresie, am cam plâns de ziua mea, nu prea am avut chef să-mi fac ziua, cu toate că a trebuit să fiu zâmbăreaţă”, a adăugat Simona Sensual.

Şi pentru că este o femeie matură, Simona ştie foarte bine ce vrea când vine vorba de cadouri.

„Aaa, Doamne, câte nu-mi doresc! Îmi doresc un Porche, ultimul răcnet, de 200.000 de euro, nu mai puţin. Îmi doresc multe! Încă o vacanţă la mare, la soare, îmi doresc multe, lista ar continua încă 2 zile de acum încolo. Dar înainte de toate îmi doresc sănătate”, a precizat Simona.

Citeşte şi Simona Sensual îşi face diamant din blana câinelui său de companie