Cum şi-a aşteptat Oana Roman soţul, LA MIEZUL NOPŢII. S-a dat de gol pe Facebook

Pentru că nu și-a văzut bărbatul iubit în ultimele trei luni, Oana Roman a vrut să-i facă acestuia o surpriză plăcută și a fugit la un salon de înfrumusețare pentru a-și pune gene false. Ea a recunoscut că a trecut prin mâna unui specialist pe ultima sută de metri, chiar înainte de sosirea soțului.

25 aug. 2015, 15:06
Cum şi-a aşteptat Oana Roman soţul, LA MIEZUL NOPŢII. S-a dat de gol pe Facebook

”Marius revine acasă în seara asta… după aproape 3 luni de absență. Sper că nu va mai trebui să plece… M-am pregatit cum se cuvine… și sunt tare mândră de genele mele fir cu fir”, a scris Oana Roman, luni seară, pe o rețea de socializare, publicând și fotografia de după ședința de înfrumusețare, scrie libertatea.ro.

Fiica fostului premier susține că este binecuvântată pentru că are un copil foarte cuminte, dar asta nu înseamnă că nu sunt momente în care este copleșită de responsabilități, mai ales că nu poate să le împartă pe acestea cu soțul ei. Soţul ei, Marius Elisei, a fost plecat la muncă în străinătate și de cele mai multe ori, Oanei i-a fost ușor să facă față rolului de mamă singură.

”Trebuie să mă ocup de organizarea casei, de organizarea copilului. Am o mulțime de lucruri de făcut. Mi-ar plăcea să am timp să mă plimb mai mult, să merg mai des la salon și cel mai mult mi-aș dori să pot citi mai mult”, declarat Oana Roman, de curând.