Cum stai cu dragostea vara aceasta, după HOROSCOPUL CELTIC

Celții au și ei propriul horoscop: Horoscopul arboricol este unul din cele mai cunoscute horoscoape, mai ales în privința previziunilor în dragoste. Vezi ce spune horoscopul celtic despre cum vei sta cu iubirea vara asta.

RomaniaTV.net
03 iun. 2015, 12:00
Cum stai cu dragostea vara aceasta, după HOROSCOPUL CELTIC

Cum stai cu dragostea, după HOROSCOPUL CELTIC:

1. MESTEACĂN (24 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)

Vara aceasta, lucrurile se mai așează din punct de vedere sentimental. Toate planurile tale de vacanță vor fi împodobite cu speranța de a-ți găsi marea dragoste, iar în unele locuri prin care vei trece, vai face ceva furori.

Citeşte şi Horoscop: Top 4 zodii care sunt obsedate de bani

2. SCORUS DE MUNTE (21 IANUARIE – 17 FEBRUARIE)

Vin luni toride din punct de vedere amoros. Vei trăi momente unice alături de o persoană cu care aveai doar impresia că ți-ai încheiat toate socotelile.

3. FRASIN (18 FEBRUARIE – 17 MARTIE)

Firea ta vioaie îi ademenește pe toți. Ești genul de persoană care se face plăcută fără să spunp ceva interesant, sau, de multe ori, chiar tăcând. Așa îți vei cunoaște marea dragoste în luna iulie.

Citeşte şi Nu sta în calea lor! Topul celor mai periculoşi şoferi în funcţie de zodie

4. ARIN (18 MARTIE – 14 APRILIE)

Planeta care te guvernează este Marte – planeta războiului. Dragostea pe care o vei trăi vara aceasta va fi și ea ca un foc de război: veți trece de la episoade dramatice la împăcări, într-un interval scurt de timp.

Citeste mai mult in Revista TEO.