Cum te poate face fericită iubitul tău, în funcţie de zodia ta

Unele femei sunt fericite cu puţin, altele nu se mulţumesc cu orice în ceea ce priveşte dragostea. Pe tine ce te face fericită? Din fericire, astrologia poate dezvălui multe despre personalitatea ta şi poate scoate la iveală chiar şi cele mai ascunse dorinţe ale tale. Acest articol este extrem de util şi pentru bărbaţii care vor să îşi mulţumească iubitele sau pentru cei care se află în pli proces de cucerire!

13 iul. 2018, 13:34
Cum te poate face fericită iubitul tău, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Va merge oriunde cu tine şi va face parte din aventura ta. El te va face să simţi că mereu te poţi baza pe un partener care te va ţine de mână atunci când vrei să explorezi necunoscutul. El va dezlănuţui exploratorul din tine. Te va face să simţi că sunteţi cuceritorii care bat lumea în lung şi în lat, pentru că îţi dă curajul de a face asta.  Împreună formaţi o echipă de milioane, iar pasiunele tale devin şi ale lui.

TAUR

Partenerul tău te va copleşi cu vorbe frumoase şi complimente. Te vei simţi flatată de fiecare dată când eşti cu el. Când ai o relaţie cu tipul acesta, nu vei avea dubii cu privire la cât de mult îi placi, pentru că te face să îl placi. Mereu va avea grijă să îţi reamintească multele modalităţi prin care îl captezi, atragi şi încânţi. E frumos să te simţi apreciată!

GEMENI

Cu siguranţă te va face fericită prin deschiderea şi poveştile lui. S-ar putea să nu îţi dai seama dacă ceea ce spune e cu adevărat real sau nu, dar sigur va fi interesant de auzit. El va fi mereu capabil să-ţi capteze interesul cu farmecul şi carisma lui. Te va face fericită prin modul în care vorbeşte cu tine.

RAC

Partenerul tău te va face fericită prin dragostea şi afecţiunea pe care ţi le oferă. Este genul de bărbat care te va trata întotdeauna ca pe o prinţesă. Va face orice pentru a-ţi face viaţa mai uşoară şi mai plăcută, dar şi pentru a se asigura că nu ai ce să îi reproşezi.  E genul de om pe care nu l-ai înlocui cu nimeni, pentru că are grijă să îţi dăruiască tot ce ai nevoie.

Citeşte mai multe pe eva.ro