Cum trăieşte un deţinut în închisoare. Imaginile de pe Facebook l-au dat de gol FOTO

Un deţinut din Marea Britanie a reuşit să ducă după gratii o viaţă de lux, având acces la internet şi la jocuri video. Cu toate acestea, el a atras atenţia autorităţilor după ce aceştia i-au descoperit pagina de Facebook.

31 mart. 2015, 12:18

Jason Crocker, un bărbat de 36 de ani, a fost reţinut pentru trafic de heroină, fiind condamnat la condamnat la 5 ani de închisoare. Cu toate acestea, însă, viaţă într-o celulă nu este atât de grea pe cât pare la prima impresie, cel puţin din fotografiile pe care bărbatul le-a încărcat pe internet cu ajutorul unui telefon Blackberry, potrivit Metro.

Citeşte şi A EVADAT din închisoare după ce a trimis un un EMAIL: Este un caz de o creativitate criminală extraordinară

De asemenea, în celula traficantului de droguri, care avea o afacere de cinci milioane de lire, se aflau un televizor, un PlayStation şi un casetofon. Inedit este faptul că Crocker a ajuns şi să intre pe site-uri matrimoniale pentru a-şi ocupa timpul.

Este inadmisibil aşa ceva. Orice deţinut prins cu telefon şi acces la internet este pedepsit„, a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului respectiv, recunoscând că urmează să fie deschisă o anchetă şi deţinutul va fi pedepsit pentru faptele sale.

Citeşte şi Evadare SPECTACULOASĂ: Deţinuţii au fugit ca-n filme, cu un elicopter