Cum transformi o prietenie într-o relaţie romantică

O prietenie reprezinta o baza minunata pentru o relatie de cuplu, cu conditia ca intre voi sa existe o atractie fizica. Daca simti cat se poate de clar „scanteia" dintre voi si pana acum ai facut tot posibilul s-o ignori, ca sa nu strici cumva prietenia, poate ca ar fi cazul sa discutati deschis si sa duceti lucrurile mai departe.

29 mai 2015, 19:56
Cum transformi o prietenie într-o relaţie romantică

1. Spune-i ca te atrage

Inainte de orice, fa o introspectie si gandeste-te la relatia voastra de pana acum si la cum te face el sa te simti: esti dispusa sa devii vulnerabila in fata lui? Te simti in siguranta sa-i impartasesti anumite lucruri fara teama de a fi respinsa sau de a cadea in ridicol? Daca raspunsul tau este „da” la toate aceste intrebari, e un semn bun ca poti sa iei taurul de coarne, asa ca fii sincera in legatura cu atractia dintre voi.

2. Descopera ce aveti cu adevarat in comun

Discuta cu el despre modul in care va petreceti timpul. Cat de compatibili sunteti? Sunteti amandoi mai retrasi, meditativi, si va place sa stati in casa, la un film sau cu o carte buna, ori, dimpotriva, va place zgomotul, agitatia, iesitul in club, miscarea?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO