Cum va fi VREMEA în următoarele TREI ZILE

Vremea va fi instabilă în zilele următoare, inclusiv de Paşte.

30 apr. 2016, 17:04
Cum va fi VREMEA în următoarele TREI ZILE

DUMINICĂ 1 MAI. Vremea se va încălzi uşor, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade pe Litoral și 24 de grade in Moldova. Cerul va fi variabil în sud-estul ţării şi temporar noros în rest. Pe arii restrânse, trecător, vor fi ploi de scurtă durată, după-amiaza în zonele montane și în nordul teritoriului, iar noaptea în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Dimineaţa, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI: Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20-22 de grade.

LUNI 2 MAI. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de mediile climatologice ale perioadei. În timpul zilei, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, în special în sud-vestul ţării şi la munte. Noaptea insa înnorările se vor accentua în regiunile sudice, unde ploile se vor extinde treptat. Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade pe litoral și 22 de grade in nord-vest.

BUCUREŞTI. Valorile de temperatură vor scădea uşor, dar se vor menţine apropiate de cele specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, îndeosebi noaptea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 18-19 grade.

MARŢI 3 MAI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, local în nord şi pe arii extinse în restul ţării, iar în jumătatea de sud, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în regiunile sudice și la munte. Temperaturile maxime, în scădere accentuată în sudul teritoriului, se vor încadra între 10 grade în Subcarpaţii Getici şi depresiuni şi 20 de grade în Maramureş, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade.

BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă şi se va răci. Cerul va fi înnorat, va ploua, iar vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

TENDINŢA: În a doua parte a săptămânii, vremea va fi rece în special in jumatatea de est a ţării, acolo unde şi ploile vor fi prezente pe arii extinse. În restul ţării, temperatura aerului se va situa în jurul normelor climatologice, iar ploile îşi vor face apariţia pe spaţii mai mici. Astfel, meteorologii anunţă maxime termice între 12 și 20 de grade.