Cum vor fi influenţate zodiile de echinocţiul de toamnă 2017

În următoarele 3 luni de zile, odată cu echinocțiul de toamnă de pe 22 septembrie și până la solstițiul de iarnă, fiecare zodie va avea parte de schimbări majore, pe care le va resimți în mod diferit. Citește previziunile pentru fiecare zodie în parte, valabile până la Solstițiul de iarnă. Pune în aplicare recomandările și vei avea parte de o toamnă reușită.

11 sept. 2017, 20:47
Cum vor fi influenţate zodiile de echinocţiul de toamnă 2017

Bebec / Ascendent în Berbec

În următoarele 3 luni de zile încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv. Partea financiară va fi și ea bine susținută în această toamnă: dacă ai dat bani cu împrumut, aceștia se vor întoarce la tine înmulțiți. Sănătatea va începe să pună probleme, atenție la medicamentele luate după adumite consultări cu internetul, mergi la doctor. Recomandăm să fii atent la ceea ce vei spune, întrucât sunt șanse să-i superi pe șefi.

Taur / Ascendent în Taur

În următoarele 3 luni de zile vei avea parte de reușite la locul de muncă, cei care se împotriveau ideilor tale recunosc acum că te-au subestimat. Afirmă-te pe cont propriu cât mai mult, vei prinde mai multă încredere în forțele proprii. Iubirea bate la porțile inimii tale, te simți apreciat și te implici în tot ceea ce înseamnă munca în doi, sunt șanse să mai apară un membru în familie. Sănătatea în această perioadă este bine susținută; dacă apar ceva probleme, ele vin de la prea mult stres și asumarea unui număr prea mare de obligații.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.