Cum vor petrece vedetele din România de Paşte

Paştele, o sărbătoare care aduce împreună persoanele dragi, va fi unul trist pentru câteva dintre vedete. Elena Udrea, Valentina Pelinel sau Bianca Drăguşanu vor petrece primul Paşte singure, după ce au divorţat. În schimb, sunt şi vedete pentru care Paştele va aduce bucurie fără margini. Va fi primul pe care îl petrec alături de copii lor. Elena Băsescu, Oana Roman şi Connect-R sunt doar câţiva din cei care vor avea parte de o sărbătoare plină de scutece şi biberoane. 

RomaniaTV.net
19 apr. 2014, 11:29
Cum vor petrece vedetele din România de Paşte

Pentru Elena Udrea va fi primul Paşte sărbătorit fără Dorin Cocoş, cel care i-a fost alături 10 ani. Fostul ministru s-a refugiat în muncă imediat după divorţ, încercând să-şi relanseze cariera politică, dar a recunoscut că a fost o despărţire dureroasă.

Elena Udrea petrece Paştele în Bucovina şi a postat deja pe Facebook mai multe fotografii alături de câteva gospodine împreună cu care a pregătit coşul cu bucate pentru seara de Înviere.

O altă blondă care va petrece Paştele singură este Valentina Pelinel. Fotomodelul a divorţat de Cristian Boureanu după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au despărţit în această primăvară, iar zvonuri ale divorţului au apărut încă de la începutul anului, când presa a speculat că Valentina Pelinel trăia o aventură cu Cristi Borcea. Cu doar un an în urmă, cei doi îşi doreau şi un copil, dar viaţa a avut alte planuri pentru ei.

Deşi divorţată de Victor Slav, Bianca Drăguşanu speră nu doar că va petrece Paştele cu prezentatorul meteo, dar şi că se va recăsători cu el.

„Eu îmi doresc din suflet să mă împac cu Victor. Aş face orice să mă creadă că îl iubesc şi că am greşit cu Cristea. Dar el este un bărbat orgolios şi se lasă greu. Ştiu că mă iubeşte şi, cât timp mă va iubi, eu nu voi renunţa la speranţa că voi fi cu el. Sunt convinsă că, până la sfârşitul anului, îl fac să mă ia din nou de nevastă”, le-a spus Bianca celor de la Libertatea.

Andreea Bălan şi Keo sunt un caz aparte. Deşi blonda s-a depărţit de partnerul ei după 8 ani de relaţie, cei doi vor petrece Paştele împreună, alături de familie, în vila pe care şi-au construit-o.

Elena Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, vor petrece primul Paşte alături de fetiţa lor Sofia Anais. Micuţa, care s-a născut pe 1 septembrie 2013, a adus multă lumină şi bucurie în familia prezidenţială, mai ales că fetiţa şi-a cunoscut de curând şi străbunicul. 

Fiica cea mică a preşedintelui nu vrea să piardă niciun moment important din viaţa fetiţei ei, aşa că a refuzat categoric să apeleze la o bonă, dar ajutorul bunicilor este oricând binevenit. Îndrăgostită de statutul de mamă, Elena Băsescu are în plan o surioară sau un frăţior pentru micuţa Sofia.

Un Paşte diferit vor avea şi designerul Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu. Cei doi au devenit la începtulul acestui an părinţii unei fetiţe, Elena Carolina. Pentru ca tinerei mămici să îi fie mai uşor, în creşterea micuţei se implică şi tatăl cu tot ce poate şi ştie. 

Pe deplin fericit se declară şi Connect-R. Pentru cântăreţ acesta va fi cu siguranţă cel mai frumos Paşte din viaţa lui pentru că este primul pe care îl petrece alături de micuţa Maya, fetița lui care s-a născut pe 25 ianuarie.

În al nouălea cer este şi Oana Roman cu soţul ei, Marius Elisei. Cei doi au devenit în februarie parinţii unei fetițe pe nume Maria Isabela. Aşa că acest Paşte va fi unul cu adevărat special.

Un Paşte altfel va fi şi în familia Danei Rogoz. Fosta Abramburica a devenit mama unui băieţel.

De primul Paşte alături de copiii lor se bucură şi Cristina Rus, Ana Lesko şi bebeluşa Oana Ioniţă. Cele trei vedete au devenit la începutul acestui an mame de băieți.