CUMPLIT! Starea Denisei Manelista s-ar fi agravat. Medicii sunt rezervaţi…

Denisa Manelista a fost internată de urgenţă la spital, deoarece starea ei de sănatate s-a deteriorat.

20 mai 2017, 08:57
CUMPLIT! Starea Denisei Manelista s-ar fi agravat. Medicii sunt rezervaţi…

Denisa Manelista a ajuns la spital de urgenţă miercuri dimineaţa, adusă cu o ambulanţa, la secţie de gastroenterologie, după ce mama ei a găsit-o întinsă în pat, inconştientă. Apropiaţii spun că artista avea faţa uscată şi picioarele umflate. Starea sa este una stabilă, însă medicii sunt rezervaţi în a da detalii cu privire la modul în care se simte. Se pare că Denisa Manelista a fost mutată la o clinică privată din Bucureşti.

Însă, potrivit unor apropiaţi ai cântăreţei, starea ei s-ar fi agravat din cauza tratamentului naturist pe care îl urma. Pe lângă tratamentele medicale, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Zi de zi bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C.

Spynews.ro a publicat primele imagini cu cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută în lumea muzicală sub numele Denisa Manelista, după ce a ajuns în stare critică la spital!

DENISA MANELISTA, artista de doar 27 de ani, trece prin momente cumplite! Diagnosticată cu o boală nemiloasă, Denisa este de câteva zile internată într-un spital din Bucureşt, iar starea ei este critică! Paparazzii spynews.ro au obţinut, în exclusivitate, primele imagini cu artista după ce a ajuns pe mâinile medicilor, iar Denisa Răducu este de nerecunoscut! Mult mai slabă, palidă şi părăsită de puteri, Denisa este transportată de cadrele medicale cu un cărucior atunci când părăseşte salonul pentru investigaţii medicale sau pentru a i se administra tratamentul complex.

În imaginile surprinse de paparazzi, cântăreaţa Denisa este în cărucior, învelită cu o pătură, chipul angelic cu care te cucerea la prima privire este livid, durerea şi tristeţea i se citesc pe chip.

Mama ei, Geta, este în stare de şoc. Femeia a fost fotografiată în balconul apartamentului fiicei sale. Distrusă de durere, femeia plânge în palme. Lângă ea este o altă rudă care pare copleşit de durere. Înainte de a intra în casă, mama cântăreţei şi-a şters lacrimile pentru ca Denisa să nu o vadă în această stare, lucru care ar fi afectat-o cu siguranţă.

Vezi si: Ambulanţa, chemată de urgenţă acasă la Denisa Manelista. Mama cântăreţei, surprinsă în timp ce plânge pe balconul apartamentului

Potrivit unor surse medicale, Denisa Manelista nu ar mai avea nicio şansă de supravieţuire, iar tratamentul pe care l-a urmat la domiciliu nu a dat rezultate în ultimele zile.

„Un echipaj SMURD a ajuns la blocul din Berceni. Denisa a fost preluată de urgenţă şi dusă la spital. Arăta înfiorător, sărăcuţa! Faţa i s-a uscat, pomeţii erau proeminenţi. În schimb, avea picioarele umflate. Imaginea era, pur şi simplu, horror”, a povestit un apropiat al Denisei.

Denisa Manelista, apel pentru amici: „Rugati-vă pentru mine”

„Am început să mă simt mai bine. Dacă ieri eram la nota 0, acum sunt la nota 5. Deja simt anumite îmbunătățiri, am început, cred eu, lentul și lungul proces de vindecare. Vitalitatea începe să revină în mine. Și medicii au constatat că sunt mai bine. Nu pot spune acum mai multe, dar cred că va fi bine. Rugați-vă pentru mine”, a mai transmis Denisa Manelista.

De altfel, de câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Citeşte şi Denisa Manelista, anunţ de ultimă oră. Prietenii ei sunt la pământ

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.