Cuplu nou în showbiz: au plecat împreună în vacanţă

"E mai mult decât o aventură", a spus unul dintre apropiaţii vedetei.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 14:52
Cuplu nou în showbiz: au plecat împreună în vacanţă

Solistul trupei Coldplay (40 de ani) şi actriţa de 28 de ani au plecat în vacanţă în Israel. Cei doi sunt împreună de câteva luni, susţine o sursă. 

Nu numai că se întâlnesc, dar lucrurile par să devină serioase între ei. Dakota Johnson şi Chris Martin sunt cel mai nou cuplu din showbiz şi sunt foarte fericiţi împreună. Relaţia lor a început în urmă cu mai multe luni şi s-a dezvoltat frumos, susţine o sursă din anturajul celor doi, citată de Us Weekly

„Se cunoşteau destul de bine şi se simt foarte bine unul lângă celălalt”
, a spus persoana care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Cei doi sunt atât de apropiaţi, încât solistul de la Coldplay îi cere actriţei părerea despre muzica lui. „Chris îi trimite Dakotei muzica lui pentru a-i cere opinia. E mai mult decât o aventură”, a mai spus sursa.

Vedetele s-au întâlnit să ia masa împreună când Chris a întrebat-o pe Dakota cum i se pare o piesă a lui. „Fiecare respectă părerea celuilalt. Chris a fost foarte şarmant şi apropiat. 

Chipul lui s-a luminat când îi vorbea. El a îngânat câteva note şi a întrebat-o ce părere are”, a povestit sursa. „Ea adoră muzica şi s-a implicat. Au flirtat şi au râs cât au stat la masă. El a plătit şi i-a ţinut uşa. Amândoi le-au mulţumit angajaţilor când au ieşit”, a mai spus persoana care i-a văzut.

Un alt indiciu că relaţia dintre Dakota şi Chris prinde rădăcini este că ei au plecat împreună într-o vacanţă în Israel. Acolo au mers la un concert susţinut de Nick Cave şi au mâncat la restaurantul Yam Sheva din Herzliya, scrie Daily Mail„A fost o surpriză când au apărut. Au stat lângă Nick Cave. Nu i-am văzut să se sărute sau să se ţină de mână ori ceva de genul ăsta. Au comandat nişte aperitive şi puţină mâncare”, a povestit o altă sursă.