Cuplurile din politică, între relaţii de durată şi divorţuri răsunătoare VIDEO

Victor Ponta şi Daciana Sârbu sau Crin Antonescu şi Adina Vălean sunt exemple de politicieni care au reuşit în căsnicie. Călin Popescu Tăriceanu sau Elena Udrea n-au avut însă la fel de mult noroc în dragoste.

RomaniaTV.net
21 apr. 2014, 10:16
Cuplurile din politică, între relaţii de durată şi divorţuri răsunătoare VIDEO

Unul dintre cele mai durabile cupluri din politică este Victor Ponta-Daciana Sârbu.

O altă relaţie la fel de durabilă este cea a liderului PNL, Crin Antonescu. Este căsătorit cu Adina Vălean din 2009. I-au legat multe lucruri, printre care şi aspiraţiile politice. „Sunt probabil şi femei puternice care n-au în spate niciun bărbat şi bărbaţi care n-au neapărat o femeie în spate”, spunea Adina Vălean

Deşi nu sunt împreună de foarte mult timp, promit foarte multe şi Marian Vanghelie şi Oana Mizil, care au planuri mari, inclusiv un copil. „Este proiectul meu de viaţă. Şi nu unul, trei”, spunea Oana Mizil

Iubirea trece şi de părerile politice. Este cazul liberalului Tudor Chiuariu, care are un copil cu democrat-liberala Valeria Schelean. În politică se obişnuiesc însă şi divorţurile. Lucru pe care Călin Popescu Tăriceanu îl ştie cel mai bine – a trecut prin patru.

Un alt divorţ răsunător a fost cel al Elenei Udrea. După 10 ani de căsnicie, liderul PMP a pus capăt relaţiei cu Dorin Cocoş şi a decis să-şi refacă viaţa.

Răsunător este şi divorţul lui Cristian Boureanu de Valentina Pelinel, mai ales că cei doi au avut o avere impresionată de împărţit.