Curs gratuit de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copii

Ken ACADEMY și Plaza România organizează "Copilul tău,antreprenor", un nou curs gratuit de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 9 și 12 ani. Atelierul are durata de 90 de minute, fiind organizat pe 9 mai, între 18.00 și 19.30.

07 mai 2018, 08:22
Curs gratuit de educaţie financiară şi antreprenorială pentru copii

Educația financiară și antreprenorială au devenit deja obligatorii pentru a-i ajuta pe copii să-și construiască propriul drum, într-o perioadă în care tentațiile sunt peste tot, cardurile de credit se obțin ușor, iar cumpărăturile sunt la un click distanță. Profesiile viitorului nu sunt bine definite, concurența este în creștere, iar lumea este într-o continuă schimbare.

Modelul tradițional de până acum, – absolvirea unei facultăți, urmată de un job stabil și de avansarea treptată la locul de muncă, – nu se mai aplică în zilele noastre, cu atât mai puțin în 2030, când cei mici vor fi adulți.

Ne confruntăm cu globalizarea și cu scăderea puterii economice, piețele de muncă sunt din ce în ce mai dinamice, tehnologizarea este în plină expansiune, apar crize economice, și viitorul nu mai pare atât de sigur ca până acum.

Ce putem face noi pentru a-i ajuta pe tineri să facă față unui asemenea mediu în continuă transformare?

Răspunsul este simplu: să dezvoltăm în interiorul lor abilități antreprenoriale cât mai devreme, chiar începând cu școala primară. Astfel, le putem crea un bagaj intrinsec puternic cu abilități precum: încrederea în sine, curajul, puterea de a găsi soluții, de a nu se bloca în probleme, de a lucra în echipă, abilități care îi vor ajuta să își creeze propriile oportunități atunci când va fi timpul.

Educația antreprenorială îi sprijină pe copii să devină adulți maturi emoțional, care își pot crea vieți autonome, care au curajul să-și transforme visele în proiecte antreprenoriale de succes.

Programul Atelierelui din cadrul Plaza România:
Abilități de prezentare – (Cum putem să ne prezentăm pe noi înșine sau ideile noastre? Cum construim o prezentare de impact? Cum captăm atenția auditoriului? De ce elemente trebuie să ținem cont? )

Grupele vor fi alcătuite din minimum 15 – maximum 20 de participanți. Copiii vor primi învăța de la trainer cu experiență în business și practică în dezvoltarea de abilități și în lucrul cu copiii.

Înscrierile se fac la adresa de mail: [email protected]

Participarea copiilor este oferită gratuit, proiectul fiind organizat de KEN Academy și Plaza România.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.plazaromania.ro și pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Ce înseamnă „Copilul tău antreprenor”?

Reprezintă o șansă pentru copii să experimenteze o mică parte din ce propune KEN Academy, primul și cel mai complex program de educație antreprenorială și financiară dedicat copiilor cu vârste între 8 și 13 ani.

KEN Academy organizează în perioada de vară unica tabără antreprenorială din Romania: KIDS BUSINESS CAMP- locul unde timp de 6 zile, copiii vor meșteri cu drag la afacerea mult visată, își vor dezvolta abilități antreprenoriale și de echipă.

Mai multe detalii, pe: https://www.facebook.com/events/347430149108074/