CUTREMURE în zona Vrancea joi dimineaţă. Cel mai puternic seism a avut magnitudine 3.7

Un cutremur cu magnitudine 3.7 s-a produs joi dimineaţă în zona Vrancea. La mai puţin de două ore după acesta, a avut loc un al doilea seism, cu magnitudine 3.5, anunţă INFP.

08 nov. 2018, 04:54
CUTREMURE în zona Vrancea joi dimineaţă. Cel mai puternic seism a avut magnitudine 3.7

Un cutremur cu magnitudinea 3.7 pe scara Richter s-a produs, joi dimineață, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 70 de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). 

La mai puţin de două ore după acesta, a avut loc un al doilea seism, cu magnitudine 3.5, tot în zona Vrancea, la o adâncime de 73 km, anunţă INFP.

Un cutremur cu magnitudinea 3 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, în judeţul Vrancea, la o adâncime de o sută de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a fost înregistrat la ora 14.27, în apropierea oraşelor Odobeşti (35km), Panciu (36km), Oneşti (39km), Tîrgu Ocna (46km), Focşani (49km). 

Marţi seară, în acelaşi judeţ s-a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3 grade. 

Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.