Cutremur în LIGA I provocat de DNA. Un nou CAZ VALIZA zguduie FOTBALUL ROMÂNESC

DNA are în lucru un dosar care ar putea provoca un cutremur de proporţii în fotbalul romanesc.

RomaniaTV.net
01 aug. 2015, 15:18
Cutremur în LIGA I provocat de DNA. Un nou CAZ VALIZA zguduie FOTBALUL ROMÂNESC

Ioan Horoba, presedintele lui Gaz Metan Medias, crede ca ancheta din noul „caz valiza” va declansa un cutremur de proportii si ii acuza pe membrii Comisiei de Disciplina a FRF.

„Suntem putin contrariati ca cei de la Comisia de Disciplina, dupa ce au avut 20 de sedinte de analiza a meciului de la Brasov, s-au debarasat de dosar si l-au pasat la DNA. Este putina confuzie la noi. Cu certitudine cei de la DNA au foarte multe date. Am senzatia ca va fi un seism in fotbalul romanesc cat de curand. Noi vom duce lupta pana la capat. Actiunea a fost pornita de Federatie, Comisia a apasat puternic pe acceleratie, dupa care a luat piciorul”, a declarat Horoba la Sport Total FM.

In ultima etapa a sezonului trecut al Ligii 1, FC Brasov si Gaz Metan Medias au terminat la egalitate in meciul direct, scor 1-1, rezultat in urma caruia ambele formatii au retrogradat. Brasovenii au primit insa bonusuri financiare dupa partida, iar cei de la Medias sustin ca banii au provenit de la Chiajna, echipa care s-a salvat de la retrogradare. Comisia de Disciplina a analizat cazul timp de cateva luni, dupa care a trimis dosarul la DNA.