CUTREMUR în Liga I. STEAUA riscă DEPUNCTAREA din cauza lui MIHAI COSTEA

Mihai Costea a trimis o notificare către Steaua şi LPF prin care a avertizat că, deşi a câştigat la comisii litigiul, clubul nu i-a plătit în termen de 30 de zile cei aproximativ 100.000 de euro datoraţi din restanţelele financiare.

03 sept. 2015, 15:51

Mihai Costea tinde să devină un adevărat coşmar pentru Gigi Becali. Atacantul trebuia să primească aproximativ 100.000 de euro din restanţele salariale în termen de 30 de zile. Însă, sub pretextul că nu au fost anunţaţi încă nici până la această oră oficial în scris de această decizie conducătorii campionilor nu i-au virat nici un ban în cont fotbalistului oltean.

„Legea trebuie să fie lege pentru toată lumea. În decizia obţinută la comisii se specifică clar că lui Mihai Costea trebuie să i se facă plata în termen de 30 de zile de la data verdictului. Cum deja cele 30 de zile au trecut, iar el nu a primit nimic, atunci a trimis o notificare la LPF şi către Steaua. Nu e de joacă deoarece Steaua poate fi depunctată la orice oră dacă Mihai Costea face dovada că nu a primit banii în termen de 30 de zile”, a declarat o sursă pentru Fanatik.