A MURIT! Anca Badiu este DEVASTATĂ. Fratele ei a murit în timp ce se afla în vacanţă

Anca Badiu nu îşi poate reveni din şocul vieţii sale! Din păcate, fratele artistei a murit la doar 43 de ani, în circumstanţe încă necunoscute, pe când se afla într-o vacanţă în Spania.

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 12:07

Potrivit replicavedetelor.ro, Mircea Badiu, fratele artistei Anca Badiu a fost găsit mort în Spania, în timp ce ce afla în vacanţă. Din primele informaţii, se pare că Mircea Badiu petrecuse într-un club din zona unde era cazat, sărbătorind astfel promovarea de la locul de muncă.

Anca Badiu, diagnosticată cu CANCER din GREŞEALĂ

Contactată telefonic pentru a oferi mai multe detalii despre tragicul incident din viaţa sa, Anca Badiu a declarat că:

„În urmă cu doar câteva zile, Mircea mi-a spus entuziasmat că a fost promovat ca asistent manager la „Kiehl’s”, apoi şi-a luat o scurtă vacanţă şi a plecat în Spania.

L-am rugat să nu o facă, parcă simţind că ceva urma să se întâmple. Aşteptăm rezultatele autopsiei pentru a afla circumstanţele în care a decedat. Era o persoană inteligentă, talentată, mereu cu zâmbetul pe buze şi l-am iubit enorm. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat!”.

Mai mult decât atât, ziua de 7 august este una neagră pentru artistă, deoarece tot în această zi a încetat şi mama artistei.

Citeşte şi  Anca Badiu, la un pas de SINUCIDERE. Artista trăieşte un COŞMAR de când s-a îngrăşat