CUTREMURĂTOR: O nouă VICTIMĂ a MONSTRULUI care a omorât o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook

O femeie care susţine că a fost bătută până aproape de moarte de acelaşi bărbat care ar fi omorât-o şi pe Eliza Dragne, fata din Alexandria, povesteşte cu lux de amănunte prin ce a trecut.

28 nov. 2014, 16:23
CUTREMURĂTOR: O nouă VICTIMĂ a MONSTRULUI care a omorât o tânără pe care a cunoscut-o pe Facebook

Luiza este convinsă că cel care a bătut-o cu bestialitate, acum câteva luni, este chiar Nicolae, bărbatul care a ucis-o pe Eliza Dragne acum câteva zile după ce a bătut-o şi a lăsat-o în frig în câmp, potrivit spynews.ro.

Femeia a explicat că bărbatul a venit întâi la ea acasă pentru a-i livra nişte materiale de construcţii. N-a trecut mult şi omul s-a întors, a bătut-o şi i-a furat bani şi acte. „Mi-a spart capul, a umplut casa de sânge, mi-a despicat mâna stângă în două. Pur şi simplu a rupt-o. Dădea numai în cap, deci, probabil, voia să mă omoare„, a povestit Luiza.

CITEŞTE ŞI: Fata înjunghiată şi violată din Alexandria a salvat trei vieţi, după ce părinţii au acceptat donarea organelor

Eliza Dragne, fata ucisă de bărbatul pe care l-a cunoscut pe Facebook, a fost înmormântată vineri, după ce a dat o nouă şansă la viaţă altor trei oameni care au primit rinichii şi pancreasul femeii. Criminalul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, o slabă consolare, spun părinţii Elizei Dragne. Ei cer închisoare pe viaţă pentru cel care le-a ucis fata.

Mama Elizei nu poate accepta că fata ei a murit în chinuri groaznice.

„Ştiţi ce poate fi în sufletul unei mame care-şi vede copilul în felul ăla maltratat şi disperat? Putea să-i facă ce-i făcea: îi lua telefonul, o arunca pe cîmp, dar ce trebuia să mi-o omoare şi să mi-o distrugă în felul ăla? Pentru ce, pentru ce, pentru ce?”, a declarat mama fetei, Rodica Dragne.

Principalul suspect pentru oribila crimă este Nicu Cristea, un bărbat căsătorit şi care urmează să devină tată peste câteva luni. Bărbatul şi-a dat întâlnire cu tânăra în vârstă de 30 de ani după ce a cunoscut-o pe Facebook.

Aflată pe un pat de spital, cu ultimele puteri, Eliza a rostit numele celui care a chinuit-o. După puţin timp fata şi-a dat ultima suflare, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Pe 21 noiembrie, în ziua în care împlinea o lună de la nuntă, Nicu Cristea s-a întâlnit cu Eliza Dragne. Pentru că fata i-a refuzat avansurile sexuale, el a înjunghiat-o, a bătut-o crunt, a violat-o şi a aruncat-o pe câmp. Acum bărbatul riscă 25 de ani de închisoare.