Cutremurător! Românca moartă în accidentul din Bulgaria a primit excursia cadou

Un grav accident rutier a avut loc, duminică dimineaţă, în Bulgaria. Un autocar plin cu turişti români a fost implicat în cumplitul accident. Astăzi, răniţii au fost aduşi la Bucureşti cu elicoptere SMURD. Fata care a decedat în cumplitul accident primise excursia cadou de la sora sa.

22 sept. 2014, 11:38
Cutremurător! Românca moartă în accidentul din Bulgaria a primit excursia cadou

Un accident cumplit a avut loc, duminică, pe o şosea din Bulgaria. Bilanţul a fost unul cutremurător: şase persoane au fost grav rănite şi una a decedat.

Larisa, sora femeii de 27 de ani, decedată în accidentul cumplit din Bulgaria, a câştigat excursia în urma unui concurs organizat de o agenţie de turism. Cum excursia era pentru două persoane, aceasta s-a gândit să-i facă o surpriză şi să o invite pe sora ei, Simona, în vacanţă. Din păcate, i-a oferit biletul către moarte.

VEZI ŞI ACCIDENT CU AUTOCAR, ÎN BULGARIA. Şase ROMÂNI răniţi au fost aduşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca VIDEO

Larisa,cea care a câştigat excursia, a scăpat ca prin minune, însă a fost operată de urgenţă seara trecută. Din păcare sora ei, Simona, a murit pe loc. În momentul impactului femeie a zburat prin lunetă, conform martorilor, citaţi de Observatorul Antenei 1.