CUTREMURĂTOR. SEX, DROGURI şi PROSTITUŢIE cu eleve de 13 şi 16 ani. Vezi cum erau păcălite copilele

Racola minore, le droga, apoi le şantaja ca să le exploateze sexual. S-a întâmplat la Vaslui, unde un individ de 47 de ani a abuzat mai multe eleve de gimnaziu şi liceu. Bărbatul a fost acum arestat.

03 apr. 2014, 06:01
CUTREMURĂTOR. SEX, DROGURI şi PROSTITUŢIE cu eleve de 13 şi 16 ani. Vezi cum erau păcălite copilele

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Vaslui a fost arestat, miercuri, de judecătorii Tribunalului Vaslui, sub acuzaţiile de trafic de minori, viol, pornografie infantilă si trafic de droguri de mare risc, după ce ar fi exploatat sexual mai multe eleve de la şcoli din municipiul Vaslui, fetele având vârste cuprinse între 13 si 16 ani.

Adrian Filote a fost plecat din ţară mult timp, iar la revenirea în ţară, la sfârşitul anului trecut, s-a apucat de recrutat eleve, cea mai mică având 13 ani si cea mai mare 16 ani, pe care le-a drogat si apoi le-a exploatat sexual.

Citeşte: Doi elevi din Iaşi, băgaţi în spital de un nou drog apărut în România

Fetele provin din familii dezmembrate, cu situaţii materiale precare. Potrivit vrn.ro, bărbatul le oferea minorelor sărace şi doritoare de un trai mai bun, bani, droguri şi o viaţă mai uşoară, obţinută prin prostituţie.

Adrian Filote a fost reţinut de procurori, apoi Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pedofilul arestat miercuri este un apropiat al clanurilor interlope din municipiul Vaslui şi anchetatorii se aşteaptă ca, în urma cercetărilor, să fie identificaţi şi cei care au profitat de minorele puse la dispoziţie de Filote.

Citeşte: Trei studenţi din Argeş, afaceri de milioane de lei din droguri