CUTREMURĂTOR. Ultimele cuvinte ale tinerei ucise la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia…” VIDEO ŞOCANT

Alina Ciucu, tânăra împinsă în faţa metroului la staţia Dristor 1, a murit sub privirile contrariate şi indiferente ale călătorilor. 

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 18:10
CUTREMURĂTOR. Ultimele cuvinte ale tinerei ucise la metrou: „A pus mâinile pe bordura aia…” VIDEO ŞOCANT

După ce a fost împinsă în faţa metroului de Magdalena Şerban, femeia care ar avea grave probleme psihice, tânăra de 25 de ani a încercat să se salveze. S-a prins cu mâinile de marginea peronului, a început să urle după ajutor, dar nimeni nu a încercat să o ajute. În acest timp, agresoarea a lovit-o cu sălbăticie cu piciorul, lăsând-o în faţa metroului care venea cu viteză. 

A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A ţipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Daca încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor”, a povestit o călătoare pentru Ştirile Kanal D.

Imediat după ce a omorât-o pe Alina Ciucu, criminala de la metrou a coborât dintr-un autobuz de noapte, apoi a fost reținută de cinci polițiști. 

O tânără a fost omorâtă la metrou, la stația Dristor, marți seara de către o femeie, Magdalena Șerban, din Craiova. Agresoarea încercase același lucru cu câteva ore mai devreme, la o altă stație, Costin Georgian.

Mecanicul de metrou care a lovit-o pe Alina la Dristor a reconstituit filmul tragediei: „Am văzut-o pe fată cum cade, am frânat …” 

În imagini se vede cum tânara de 25 de ani a fost împinsă, în timp ce se uita în telefonul mobil şi a căzut pe şine în momentul în care trenul ieşea din tunel. Ea ar fi reuşit să se ridice, dar femeia ar fi împins-o cu piciorul şi a căzut, fiind lovită de tren.

Imediat pe social media a început o dezbatere legată de faptul că nimeni nu a intervenit să o ajute pe tânăra ucisă. În imagini apar câteva persoane care nu vin spre victimă pentru a o ajuta să se ridice. Mai mult, criminala se îndepărează de la locul faptei fără ca nimeni să o împiedice. Politia avea să o reţină abia peste câtea ore, în zona Unirii.

Tatăl tinerei ucise la metrou, primele declaraţii: „Nu este vina femeii care a împins-o”