Dacă soţul tău face aceste lucruri înseamnă că este cel mai bun soţ din lume

Multe căsnicii se sfârșesc din cauza neînțelegerilor. Cu cât trece mai mult timp, cu atât partenerii uită să se aprecieze și să se bucure de lucrurile mici ale vieții. În momentul în care ești mulțumit cu ceea ce ai, căsătoria va dura și va fi una fericită. Dacă observi și apreciezi lucrurile pe care le face soțul tău pentru tine și nu te concentrezi prea mult pe defectele lui, atunci relația voastră va dura o viață.

22 nov. 2017, 10:53
Dacă soţul tău face aceste lucruri înseamnă că este cel mai bun soţ din lume

1. Te consolează atunci când ești tristă. Dacă soțul tău preferă fericirea ta în defavoarea fericirii lui, este cel mai bun soț. În mod normal, bărbaților nu prea le pasă de acest lucru, însă dacă pentru soțul tău este important acest lucru, înseamnă că te iubește sincer și va face tot ce-i stă în putință pentru a te face să te simți mai bine, potrivit estisuperba.ro.

2. Îți face viața complicată mult mai ușoară. Atunci când te măriți cu persoana potrivită, îți va face viața mult mai ușoară. Dacă soțul tău evită conflictele și vine mereu cu soluții, atunci este cel mai bun soț pe care ți-l puteai dori. Nu orice bărbat nu își dă seama de problemele din cuplu.

3. Te face să te simți iubită. Acțiunile lui spun că te iubește din tot sufletul și mai ales, demonstrează că ești singura persoană din viața lui. Soțul tău ar trebui să fie apreciat pentru iubirea pe are ți-o poartă și are și el nevoie de aceeași iubire.

4. Îți anticipează sentimentele. Sentimentele tale sunt foarte importante pentru soțul tău. Mereu face eforturi pentru a te face să fii fericită. Ori de câte ori ești supărată sau cu moralul la pământ, simte că nu este ceva în regulă fără ca tu să spui nimic. Despre asta este vorba în dragostea adevărată!

5. Te ajută la treburile casnice. Cei mai buni soți știu cât de greu le este femeilor să întrețină casă de unele singure. Știu foarte bine câte responsabilități au și ele pe cap și în plus, mai trebuie să facă și treburi casnice când ajung de la serviciu. Dacă soțul tău te ajută la gătit, la curățenie, la spălatul vaselor și la multe alte lucruri, înseamnă că ai un soț nemaipomenit.

6. Râde la glumele tale. Când soțul tău râde la glumele tale, înseamnă că te iubește. Bărbații nu prea râd la glumele făcute de femei, dar în momentul în care un bărbat te iubește, va râde la glumele tale chiar dacă nu sunt bune, doar pentru a te simți tu bine.

7. Îți este loial. Un bărbat care te iubește și te apreciază, îți va rămâne întotdeauna loial numai ție. De asemenea, acest lucru poate fi un semn clar că relația ta este puternică și va dura toată viața.

8. Îți cunoaște gusturile. Știe care este ciocolata ta preferată, știe ce cel de filme îți plac și nu mai spun despre hobby-uri.

9. În timpul momentelor intime, se concentrează mai mult pe plăcerea ta. Dacă partenerul tău este atent la plăcerea ta mai mult decât la a lui în timpul actelor intime, ar trebui să admiri asta la el pentru că nu toți bărbații fac acest lucru. Este clar că fericirea și plăcerea ta sunt lucruri importante pentru el.

10. Nu uită niciodată de zilele speciale din viața voastră. Fie că este vorba despre ziua ta de naștere sau despre aniversarea nunții, înseamnă că îi pasă. Un soț minunat, nu numai că-și va aminti de zilele speciale, ci își va și dori să sărbătoriți aceste zile speciale din viața voastră.

Citeşte şi Greseli GRAVE care conduc la DIVORŢ. NU ingora punctul 3