Dacă te-a înşelat o dată, o va face din nou

Dacă întrebi pe cineva care este acel lucru extrem de plăcut uneori și alteori destul de chinuitor, exceptând drogurile, răspunsul poate fi o relație. Relațiile sunt grele și complicate. O relație implică doi oameni care sunt dispuși să se ajute reciproc facând anumite sacrificii pentru persoana iubită.

18 dec. 2017, 08:58
Dacă te-a înşelat o dată, o va face din nou

Din cauza naturii lor complexe, relațiile pot fi uneori dureroase. Există întotdeauna o luptă ciudată care se învârte în jurul tensiunilor sexuale. Dar poate că relația ajunge în punctul în care se rupe în momentul în care tu sau partenerul tău recurgeți la înșelat pentru a găsi o cale de scăpare. Constatarea că ai fost înșelat este atât de șocantă, încât te poate tulbura emoțional.

Dilema înșelării

Adesea se întâmplă ca într-o relație unul dintre parteneri să se simtă înșelat. Și asta pentru că trădarea în zilele noastre se întâmplă mai des decât ar trebui.

De ce înșeală oamenii?

Există multe motive pentru care s-ar recurge la înșelare într-o relație. Unul dintre acestea este o relație toxică sau pur și simplu din dorință.

Înșelarea emoțională vs. cea fizică

Cea mai grea este înșelarea emoțională. Se poate justifica cedarea în fața dorinței, dar să fii atacat emoțional poate fi letal pentru mulți dintre noi.

Citeşte mai multe pe estisuperba.ro