Dacă vezi astfel de şuruburi într-o toaletă publică, pleacă imediat! E mai rău decât crezi

Publicat: Marţi, 15 Mai 2018 09:13 // Actualizat: Marţi, 15 Mai 2018 09:29 // Sursa: romaniatv.net

Dacă vedeți un astfel de șurub într-o toaletă publică, ar fi bine să plecați cât mai repede.

Tehnologia este în continuă dezvoltare și a reușit să schimbe viețile noastre. În mare parte înspre bine. Camerele video, spre exemplu, sunt de neînlocuit în domeniul securității.

Ele sunt de cele mai diferite forme. Există modele ce se camuflează după ambianță. Sunt și acelea ce se maschează sub formă de pix, ceas sau jucărie.

Dar iată că s-au găsit niște perverși care folosesc aceste camere pentru interesele lor bolnave, scrie perfectmedia. O cameră minusculă se vinde online și costă doar 15 dolari.

Recent poliția americană a emis un avertisment cu următorul conținut:

„Această avertizare e pentru toți cei ce folosesc toaletele publice, în special pentru femei. Fiți precauți: niște perverși și potențiali șantajiști au găsit o modalitate de a răspândi în toalete camere-șuruburi. Ei vă filmează video într-o lumină nefavorabilă, iar apoi o postează pe siturile cu conținut pentru adulți.

Aceste filme video pot fi folosite pentru șantaj. De aceea informați-vă soțiile despre aceasta, fiicele și toate femeile cunoscute, ca să nu ajungă victimele răuvoitorilor.”

Evident că acest avertisment s-a răspândit rapid pe internet. La urma urmei, nu e primul caz când s-au folosit camere video în scopuri obscene.

Aceste camere minuscule pot fi cu ușurință mascate sub formă de șurub în ușile și pereții cabinelor de toaletă. Mulți apelează la managementul centrelor comerciale și altor localuri publice să ia măsuri ca să nu permită instalarea echipamentelor de spionaj în toaletă.

 

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
camera ascunsă şurub toaleta publica
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 04:12
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6830
RON
16 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H