Dacă vezi astfel de şuruburi într-o toaletă publică, pleacă imediat! E mai rău decât crezi

Dacă vedeți un astfel de șurub într-o toaletă publică, ar fi bine să plecați cât mai repede.

15 mai 2018, 06:13
Dacă vezi astfel de şuruburi într-o toaletă publică, pleacă imediat! E mai rău decât crezi

Tehnologia este în continuă dezvoltare și a reușit să schimbe viețile noastre. În mare parte înspre bine. Camerele video, spre exemplu, sunt de neînlocuit în domeniul securității.

Ele sunt de cele mai diferite forme. Există modele ce se camuflează după ambianță. Sunt și acelea ce se maschează sub formă de pix, ceas sau jucărie.

Dar iată că s-au găsit niște perverși care folosesc aceste camere pentru interesele lor bolnave, scrie perfectmedia. O cameră minusculă se vinde online și costă doar 15 dolari.

Recent poliția americană a emis un avertisment cu următorul conținut:

„Această avertizare e pentru toți cei ce folosesc toaletele publice, în special pentru femei. Fiți precauți: niște perverși și potențiali șantajiști au găsit o modalitate de a răspândi în toalete camere-șuruburi. Ei vă filmează video într-o lumină nefavorabilă, iar apoi o postează pe siturile cu conținut pentru adulți.

Aceste filme video pot fi folosite pentru șantaj. De aceea informați-vă soțiile despre aceasta, fiicele și toate femeile cunoscute, ca să nu ajungă victimele răuvoitorilor.”

Evident că acest avertisment s-a răspândit rapid pe internet. La urma urmei, nu e primul caz când s-au folosit camere video în scopuri obscene.

Aceste camere minuscule pot fi cu ușurință mascate sub formă de șurub în ușile și pereții cabinelor de toaletă. Mulți apelează la managementul centrelor comerciale și altor localuri publice să ia măsuri ca să nu permită instalarea echipamentelor de spionaj în toaletă.