Dacă vrei un Crăciun de vis, sună-l pe Moş Crăciun! Vezi cât te costă venirea lui

Cei care vor să îi surprindă plăcut pe cei dragi, de acest Crăciun, ar putea apela la un Moş Crăciun de închiriat, care să le împartă cadourile cumpărate. De asemenea, Moşul, pentru preţul corect, este dispus să aducă cadouri de la el.

23 dec. 2013, 08:13
Dacă vrei un Crăciun de vis, sună-l pe Moş Crăciun! Vezi cât te costă venirea lui

Închiriatul de Moşi Crăciuni merge tot mai greu de când cu criza financiară, care s-a stabilit în buzunarul românilor, precum şi în cel al firmelor.

„Sunt foarte puţine persoane fizice care apelează la noi pentru a-l închiria pe Moş Crăciun. Din totalitatea clienţilor doar 10% sunt persoane fizice, restul grădiniţe, şcoli, instituţii sau firme. Criza îşi spune cuvântul încă pe piaţă, în ciuda celor spuse de guvernanţi”, a spus pentru RomaniaTV.net, Ioanid Apostol, Moşul de servici al site-ului mos-craciun.eu.

Persoanele care au făcut o tradiţie din a-l primi pe Moş Crăciun în fiecare iarnă fac parte din toate categoriile sociale.

„Există şi familii care, în ciuda faptului că au copii destul de mari, nu renunţă la tradiţie şi se bucură să-l primească în casă pe Moş Crăciun cu sacul de cadouri. Avem şi familii care ne cheamă chiar dacă copiii au împlinit 16 ani. Ne cheamă pentru frumuseţea momentului”, a spus Ioanid Apostol.

Preţurile de închiriat sunt aceleaşi ca şi anul trecut, ca şi acum doi ani.

Cât costă Moş Crăciun

Astfel, preţurile pentru ca Moş Crăciun să-ţi treacă pragul în noaptea de Ajun variază între 200 de lei şi 1000 de euro, în funcţie de firma la care se apelează, precum şi de serviciile solicitate.

Pentru suma mai mică, la adresa respectivă se va prezenta un Moş Crăciun care va împărţi daruri copiilor şi va răspunde la întrebările acestora, dar nu mai mult de o oră.

Pentru 1.000 de euro Moşul vine cu tot staful. „Organizăm un adevărat spectacol, cu Moş Crăciun, soţia acestuia, elfi, reni”, a precizat Ioanid Apostol. Dacă clientul vrea să scape de grija cumpărării cadourilor poate apela tot la serviciile lui Moş Crăciun. Acesta, pentru suma potrivită o face cu cel mai mare drag.

Moş Crăciun ajunge şi la cei mai puţini avuţi

Nu numai românii cu bani apelează la serviciile lui Moş Crăciun. „Suntem solicitaţi şi de cei cu posibilităţi financiare mai mici. Se vorbesc, se întâlnesc mai multe familii şi cheltuielile se împart. Nu contează câte cadouri împarte Moşul sau de câţi copii este asaltat”, a concluzionat Ioanid Apostol.

Moş Crăciun mai ieftin

Site-ul sunamoscraciun.ro este dispus să îl trimită pe Moş Crăciun să împartă daruri pentru 150 de lei. În plus, acelaşi site are în ofertă închirierea de Craciuniţă, Crăiasa Zăpezii, Om de Zăpadă, Spiriduş, Brad, Ren, Zâna Fulg de Nea, Îngeraş la 100 de lei pe oră.

Aceia care vor să ofere copiilor o scenetă de Crăciun trebuie să scoată din buzunar 400 de lei, iar cei care vor să asculte colinde trebuie să plătească 200 de lei. Colindele, trei la număr, vor fi interpretate de 4 personaje, toate subalterni de-ai lui Moş Crăciun.