Dacia lansează primele ediţii speciale în Europa, inclusiv Logan MCV Stepway. Care sunt preţurile

Dacia a prezentat la Geneva noile ediții limitate ale versiunilor Stepway din gama sa, numite Explorer, Brava sau Celebration, în funcție de țară. Succesul acestor ediții se bazează în special pe apetitul crescut al europenilor pe mașini cu trăsături de crossover. Noua versiune Logan MCV Stepway se află de asemenea printre modelele din ediția limitată, dar nu a fost lansată încă în România.

06 apr. 2017, 08:06
Dacia lansează primele ediţii speciale în Europa, inclusiv Logan MCV Stepway. Care sunt preţurile

Edițiile speciale anunțate au început deja să fie oferite publicului din țările europene, primele pe listă fiind și cele mai mari, scrie profit.ro. Franța, care absoarbe cele mai multe mașini Dacia anual, a prezentat modelele SL Explorer, o gamă de versiuni Stepway cu o culoare a caroseriei gri și echipamente standard precum Media NAV și cameră pentru marșarier.

Citeşte şi DACIA cu ŞASE ROŢI. Maşina este înmatriculată şi circulă în România FOTO

Și interiorul beneficiază de culori speciale și inserții de culoare pe bord. Prețul de pornire al echipării numite Explorer este de 14.200 euro, pentru Logan MCV Stepway. Sandero Stepway Explorer costă 12.800 euro, preț de pornire cu motorul TCe 90.

În Italia, o altă piață importantă a Dacia, seria limitată se numește Brava și are aceleași caracteristici, fiind vorba despre versiuni Stepway, cu culori speciale și anumite echipamente. De asemenea, Logan MCV Stepway este prezentat pe larg pe site-urile mărcii, cu prețuri începând de la 13.300 pentru motorul TCe 90 sau 13.800 cu cutie Easy-R.

Ediția specială Brava costă cu 100 de euro mai mult, pentru MCV Stepway, în timp ce un Sandero Stepway Brava costă 11.850 euro, cu motor TCe 90, și 12.850 cu motor 1.5 dCi. În Spania, seria limitată se numește Trotamundos, iar prețurile sunt printre cele mai mici din Europa. Un Sandero Stepway Trotamundos costă 10.930 euro, cu motor TCE 90, în timp ce un Logan MCV Stepway are prețuri de pornire de la 11.430 euro, respectiv, 12.230 euro în ediția Trodamundos, ambele cu motor TCe 90. În Germania, ediția specială se numește Celebration, este inclusă ca nivel de echipare pentru modelele corespunzătoare, iar prețul pentru un Sandero Stepway Celebration, de exemplu, începe de la 11.550, cu motor TCe 90.

Citeşte şi Înmatriculările de autoturisme Dacia noi în Franţa au crescut cu 9,5% în martie

Mai multe detalii, pe profit.ro.