DACIA, dotări PREMIUM pentru piaţa din România. Cu ce noutăţi merge la Salonul Auto de la Frankfurt

Dacia a dat detalii privind noutăţile pe care le aduce la Salonul Auto de la Frankfurt. Printre ele, dotări care până acum câţiva ani erau rezervate modelelor premium, care apar pentru prima dată şi pe modelele destinate pieţei din România.

07 sept. 2015, 14:44

Dacia a dat mai multe detalii privitoare la noutăţile pe care le aduce în gama sa pentru Salonul Auto de la Frankfurt 2015: motorizări Euro 6, transmisie robotizată, dar şi echipări noi pentru Dacia Duster, care primeşte o ediţie specială ce împrospătează puţin look-ul maşinii, înainte de noua generaţie aşteptată a fi lansată în 2017, scrie promotor.ro.

Dacia Duster, un nou motor pe benzină în Marea Britanie: 1.6 litri cu 115 CP

Dacia include în premieră în oferta sa o cutie de viteze robotizată, denumită Easy-R. Disponibilă pe motorizarea TCe 90 CP asociată cu sistemul Stop & Start, această cutie de viteze cu 5 trepte elimină pedala de ambreiaj, schimbând singură treptele de viteză. Cutia Easy-R va fi disponibilă în lunile următoare pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway.

Sistemul multimedia de navigaţie MEDIA-NAV Evolution este de acum disponibil pe Duster Edition 2016 (în funcţie de versiune şi ţară). Mai mult, Duster Edition 2016 dispune, opţional în funcţie de ţară, de o cameră video pentru marşarier, care oferă un plus de siguranţă.