DACIA, un model Sandero sport care atinge 200 de kilometri pe oră VIDEO

Renault a pregătit pentru piaţa din America de Sud o versiune sportivă a gamei Sandero. Divizia Renault Sport şi-a pus amprenta pe noul model imprimându-i celebrul ADN al companiei născut la Dieppe. Renault Sandero RS a primit o versiune specială denumită Racing Spirit.

17 mai 2017, 14:11
DACIA, un model Sandero sport care atinge 200 de kilometri pe oră VIDEO

Renault Sandero R.S. a primit în primul rând un design exterior care aminteşte de Formula 1 şi include stickere laterale roşii care completează etrierele în aceeaşi culoare pentru evidenţierea jantelor de 17 inchi folosite pentru nota de sportivitate a acestui model.

Motorul de 2.0 l şi 145 CP propulsează Sandero R.S. de la 0 la 100 km/h în 8,4 secunde, viteza maximă declarată de producător fiind de 200 km/h.

La interior, pe lângă combinaţia de roşu cu negru pentru bord şi scaune,  găsim lângă schimătorul de viteze cu şase rapoarte şi o plăcuţă cu numărul de serie al acestei ediţii limitate.

Renault Sandero Racing Spirit va fi construit în fabrica pe care producătorul francez o deţine la Curitiba şi va debuta la Salonul Auto de la Buenos Aires în iunie 2017.

Vezi VIDEO, pe auto-bild.ro