Dacian Cioloş, după aproape un an de mandat: Nu sunt mulţumit, doar leneşii şi ipocriţii sunt mulţumiţi

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi seară, că nu este mulțumit de cele 11 luni de guvernare şi că, în opinia sa, se puteau face mai multe lucruri.

27 oct. 2016, 19:05
Dacian Cioloş, după aproape un an de mandat: Nu sunt mulţumit, doar leneşii şi ipocriţii sunt mulţumiţi

„Dar nu sunt mulțumit, în sensul că am fi putut face probabil mai multe lucruri. Am învățat multe lucruri pe parcurs, însă cred că am mișcat, pe de altă parte, multe lucruri. Dar, nu știu, cred că mulțumiți sunt doar leneșii și ipocriții, dacă e să fiu cinstit. Eu, cel puțin, nu sunt mulțumit în sensul că tot timpul mă aștept să învăț din experiența trecutului și să fac lucrurile mai bune”, a spus Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

În ceea ce privește numărul mare de miniștri care au părăsit Guvernul pe parcursul acestui an, Cioloș a spus că a fost „un an special” și „un guvern aparte”.

„Numărul poate să fie foarte mare pentru un an de guvernare. Trebuie să recunoaștem lucrul acesta. A fost un an special pentru că a fost un guvern aparte. (…) Nu am avut o rezervă de cadre sau o rezervă de resurse umane. Am luat oameni care am crezut eu că pot să fie adaptați la o astfel de responsabilitate. Unii s-au adaptat mai bine, alții mai puțin bine”, a spus premierul, adăugând că probabil și de la el se așteptau unii să dea mai mult decât a dat.

CITEŞTE ŞI: Cioloş, după ce PNL a anunţat că îl propune premier după alegeri: Sunt deschis propunerii. Iohannis: O idee foarte bună