Dacian Cioloş, atac la adresa liderilor PSD. „Nu au înţeles nimic din demisia lui Sorin Moisă!”

Dacian Cioloș a afirmat, duminică seară, că liderii PSD, prin comentariile pe care le-au făcut, nu au înțeles nimic din demisia europarlamentarului Sorin Moisă.

19 nov. 2017, 20:14
Dacian Cioloş, atac la adresa liderilor PSD. „Nu au înţeles nimic din demisia lui Sorin Moisă!”

Dacian Cioloș a postat pe Facebook un mesaj pentru liderii PSD.

„Din păcate, comentariile liderilor PSD demonstrează că aceștia nu au înțeles nimic din demisia lui Sorin Moisă. Sau, dacă au înțeles, preferă să nu își asume ceva, pentru că nu e așa, ca să supraviețuiască în partid, una spun și alta gândesc”, a scris Cioloș pe Facebook.

Dacian Cioloș a mai menționat că Moisă a candidat la alegerile europarlamentare pentru că acesta a crezut în valorile social-democrate.

„Am lucrat cu Sorin mulți ani, și la București și la Bruxelles. Când a candidat la europarlamentare pentru PSD, am înțeles că face asta pentru că el crede în valorile social-democrate. A făcut-o după ce avea deja o carieră profesională recunoscută, fără să aibă nevoie să fie ‘omul’ cuiva, așa cum insistă unii dintre foștii lui colegi de partid, obișnuiți probabil cu funcțiile primite pe bază de jurământ de obediență șefului. Atacul furibund al unor lideri PSD împotriva unui gest de bun simț făcut de un om care crede în valori și în principii politice arată, de fapt, teama acestora de oameni cinstiți, curați, profesioniști, care nu pot fi atacați altfel decât cu invective”, a mai scris fostul premier pe pagina de socializare.

Europarlamentarul Sorin Moisă a anunțat, sâmbătă, că a decis să își prezinte demisia din PSD, precizând că urmează să demisioneze și din grupul S&D și să se alăture, ca independent, grupului PPE.