Dacian Cioloş, despre problema traficului rutier din Bucureşti în 2019: Ne coordonăm cu primăria pentru rezolvarea problemei

Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, întrebat despre soluţionarea problemei traficului în Bucureşti atunci când România va prelua preşedinţia Consiliului UE, că împreună cu Primăria Bucureşti şi Ministerul Transporturilor se lucrează la rezolvarea problemei transportului şi a traficului pentru prima jumătate a anului 2019.

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 09:00
Dacian Cioloş, despre problema traficului rutier din Bucureşti în 2019: Ne coordonăm cu primăria pentru rezolvarea problemei

„Legat de traficul din Bucureşti, ne coordonăm şi cu Primăria Bucureşti pe modul în care se realizează logistic-administrativ la nivelul infrastructurii. Sunt câteva iniţiative, o parte din ele vor fi finalizate, altele vor fi în lucru în fază finală la care lucrează şi Ministerul Transporturilor, apropo de transportul de la aeroport în oraş. Bucureştiul a mai găzduit summit-uri care au presupus o amplificare a traficului pe o anumită zonă”, a declarat Cioloş, scrie news.ro.

Premierul a mai spus că rămâne de stabilit, împreună cu Primăria Capitalei, câte dintre aceste evenimente vor avea loc în Bucureşti şi câte vor fi ţinute în afară Capitalei, pentru a fi promovate şi alte regiuni ale României.

În ianuarie 2019, România va prelua, pentru şase luni, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.