Dacian Cioloş, întrebat dacă va intra în politică: „De ce să vorbesc de 2016?”

Dacian Cioloş a declarat, marţi, că mandatul său de premier este de un an de zile şi nu crede că intrarea sa într-un partid politic îl poate ajuta să facă "lucrurile mai bine".

01 dec. 2015, 13:15
Dacian Cioloş, întrebat dacă va intra în politică: „De ce să vorbesc de 2016?”

Dacian Cioloş a declarat, într-un interviu la Europa FM, că a fost desemnat premier pentru un an de zile şi că speră să îşi poată duce mandatul la capăt.

Voi fi premier un an de zile. Sper să-mi duc mandatul până la capăt, dar voi fi atâta timp cât Parlamentul va considera că Guvernul poate să rămână„, a spus Dacian Cioloş.

Întrebat dacă va intra în politică, după 2016, pentru a rămâne premier, Cioloş a răspuns: „Nu cred că intrarea într-un partid mă ajută să fac lucrurile mai bine. Nici nu mi-am dovedit eu mie că sunt capabil să fac nişte lucruri, de ce să vorbesc de 2016?”.

„La Bruxelles am putut să fac politică şi în felul ăsta, problema nu e dacă cutare va decide să se prezinte la alegeri. Eu sper la finele lui 2016 să vedem oameni care sunt gata să se implice acolo unde consideră că sunt utili şi poate discutăm altfel, nu de persoana mea, ci de o generaţie”, a conchis premierul.

Citeşte şi: PORŢI DESCHISE, la Guvern: Scaunul lui Dacian Cioloş, cel mai „RÂVNIT”. Reacţia premierului VIDEO