Dacian Cioloş: O să votez şi PNL, şi USR

Premierul Dacian Ciolos a declarat într-un interviu pentru Republica.ro că pe 11 decembrie va vota şi PNL, şi USR, deoarece sunt două liste cu candidaţi, una pentru Senat şi una pentru Camera Deputaţilor.

06 dec. 2016, 09:33
Dacian Cioloş: O să votez şi PNL, şi USR

„O să votez și PNL, și USR, pentru că sunt două liste. Una pentru Senat și una pentru Camera deputaților. Din cele două voturi, din cele două ștampile puse, una va merge pe PNL și una pe USR”, a declarat Dacian Cioloş cum va vota pe 11 decembrie.

Dacian Cioloş a precizat ca va vota „acasa, la Zalău”. Premierul a exclus orice variantă în care să fie premierul unei alianţe parlamentare în care să intre PSD.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, mesaj pentru Dacian Cioloş: M-ar bucura să aud şi că votează PNL

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni seara că ar vrea să audă de la premierul Dacian Cioloş şi un mesaj în care să spună că va vota PNL la alegerile din 11 decembrie, nu doar vorbe frumoase despre partidul pe care îl conduce.

„Dacian Cioloş a vorbit foarte frumos despre PNL. A avut un mesaj chiar săptămâna trecută un mesaj care i-a bucurat pe membri noştri de partid. Vă mai spun pentru că suntem între noi că m-ar bucura foarte tare să aud şi un mesaj în care va spune că votează PNL. (…) Pe cale de consecinţă faptul că este în acest parteneriat asta înseamnă. (…) Nu cred că va avea o rezervă primul ministru să spună public cu cine votează şi ce mesaj are pentru alegători”, a spus Gorghiu într-o emisiune TV.