Dacian Cioloş: Oamenii care au ieşit în stradă nu au fost aduşi cu autocarele şi nu au fost cumpăraţi cu promisiuni şi iluzii

Fostul premier Dacian Cioloş a precizat, duminică seara, pe Facebook, că oamenii care au ieşit în stradă "nu au fost aduşi cu autocarele şi nu au fost cumpăraţi cu promisiuni şi iluzii", existând idealuri care sunt "individuale, dar se trezesc colectiv".

22 ian. 2017, 20:55
Dacian Cioloş: Oamenii care au ieşit în stradă nu au fost aduşi cu autocarele şi nu au fost cumpăraţi cu promisiuni şi iluzii
„Oamenii care au ieşit în stradă în această seară nu au fost aduşi cu autocarele, nu au fost cumpăraţi cu promisiuni şi iluzii. Există mijloace de transport mult mai încăpătoare şi resorturi mult mai puternice: Se numesc idealuri. Sunt individuale, dar se trezesc colectiv”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.
 
Peste 20.000 de oameni au protestat, duminică seară, în Capitală faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea codurilor penale. Manifestaţia, care a durat patru ore, a început în Piaţa Universităţii, de unde au plecat în marş spre Piaţa Victoriei, iar de acolo la sediul PSD.
 
La manifestaţia din Piaţa Universităţii s-a aflat, timp de aproximativ 15 minute, şi preşedintele Klaus Iohannis, care a spus că este inadmisibil să fie schimbate legile în modul în care se intenţionează şi că oamenii au de ce să fie indignaţi.