Dacian Cioloş se va întâlni marţi cu liderii PNL. Care este MOTIVUL

Premierul Dacian Cioloş se va întâlni, marţi, cu conducerea PNL, la invitaţia liderilor partidului, care anunţau că PNL susţine Cabinetul Cioloş, dar este nevoie de o coordonare pe câteva teme majore, iar în acest sens vor fi discuţii cu prim-ministrul.

20 iun. 2016, 18:38
Dacian Cioloş se va întâlni marţi cu liderii PNL. Care este MOTIVUL

Întâlnirea premierului Dacian Cioloş cu conducerea PNL va avea loc marţi, la ora 17.00, la Palatul Parlamentului, a anunţat Guvernul.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu declara recent că în şedinţa Biroului Politic Naţional s-a discutat despre poziţionarea partidului faţă de Guvernul Cioloş, ea arătând că decizia a fost de susţinere a Executivului, însă este nevoie de o coordonare pe câteva teme majore, în acest sens urmând să aibă loc o discuţie cu premierul Dacian Cioloş.

Copreşedintele PNL a spus că partidul trebuie să se coordoneze cu Guvernul pe temele mari, iar Executivul să preia aceste teme, potrivit news.ro.

„Nu ne punem problema să atacăm Guvernul aşa cum face PSD şi în condiţiile în care au un viceprim-ministru în Guvern. (…) Avem încredere în Dacian Cioloş şi, de aceea, săptămâna viitoare vom avea o discuţie, nu am stabilit încă nimic, dacă domnia sa va fi de acord şi va dori să o comunicăm public, vom discuta despre teme de interes pentru societatea românească”, afirma Gorghiu.