Dan Alexa, despre care Ionel Ganea susţine că are o relaţie cu Anamaria Prodan, a divorţat în secret de fosta soţie

Ionel Ganea a atacat-o dur pe Anamaria Prodan, pe care a acuzat-o că a distrus multe cluburi şi a sugerat că ea şi Dan Alexa ar avea o relaţie extraconjugală. După ce "bomba" a fost aruncată, s-a scris că Dan Alexa şi Izabela ar fi divorţat în mare secret, iar soţia lui nu a negat acest fapt, dar nu a vrut să mărturisească care este motivul despărţirii.

19 ian. 2017, 09:20
Dan Alexa, despre care Ionel Ganea susţine că are o relaţie cu Anamaria Prodan, a divorţat în secret de fosta soţie

Un prieten apropiat al fostului cuplu Izabela-Dan Alexa a făcut mărturisiri incendiare despre mariajul celor doi, scrie spynews.ro. În cadrul unui interviu acordat, sursa a povestit cu lux de amănunte cum a făcut faţă fosta soţie a lui Dan Alexa valului său de amante. Mai mult, potrivit dezvăluirilor făcute, antrenorul Concordiei Chiajna şi-ar fi părăsit soţia imediat ce s-a născut prima lor fiică.

Citeşte şi IONEL GANEA spune că Anamaria Prodan are o relaţie cu DAN ALEXA. „Prodanca are relaţii intime cu Alexa”. Reacţia impresarei

Din cauza problemelor din căsătorie, la un moment dat, fosta nevastă a lui Dan Alexa a ajuns să se gândească să-şi încheie socotelile cu viaţa. Mai mult, Izabela l-a ameninţat de mai multe ori pe antrenorul Concordiei Chiajna că se omoară.

„Dan Alexa s-a căsătorit în urmă cu 13 ani. Au două fete, dar mariajul lor a fost presărat de scandaluri, certuri. (…) Alexa a devenit un fotbalist care s-a bucurat de mult succes, a jucat şi la cluburi de fotbal din străinătate. După ce Izabela a născut-o pe prima fetiţă, Dan Alexa s-a cuplat cu un model din Timişoara. Deşi erau căsătoriţi, a părăsit-o pe soţia sa. După care au continuat aşa: s-au certat, s-au împăcat. Se bătea cu toate amantele Izabela, lua numerele lor de telefon. Legal, nu au divorţat decât acum un an. S-au înţeles să-şi crească fiicele împreună. Izabela nu a muncit şi Dan Alexa îi plăteşte o rentă viageră. Sclandalurile sunt cunoscute în Timişoara. În urmă cu două săptămâni, pentru că au acceptat să-şi crească fiicele împreună, au fost naşi la nunta unor prieteni din Timişoara, iar în urmă cu o săptămână au tăiat moţul unei fetiţe din Timişoara, pe care au botezat-o anul trecut. Scandalurile au dus-o pe Izabela în pragul sinuciderii. L-a ameninţat pe Alexa de mai multe ori că ea se omoară. Dar, între timp, au revenit la sentimente mai bune.”, a declarat un prieten apropiat al fostului cuplu. 

„Din respect pentru fetele mele şi pentru Dan Alexa, ca este tatăl lor, nu vreau să comentez! Motivele ne privesc doar pe noi doi”, a declarat Izabela, potrivit cancan.ro.

De unde a pornit scandalul

Săptămâna trecută, Ionel Ganea a declarat că Dan Alexa ar avea o relaţie amoroasă cu Anamaria Prodan, care e căsătorită cu Laurențiu Reghecampf.

Ionel Ganea a lansat în direct la TV o serie de declaraţii dure la adresa impresarului Anamaria Prodan spunînd că distruge mai multe echipe şi insinuează că are „o relaţie mai intimă” cu antrenorul Concordiei Chiajna, Dan Alexa. „Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. – Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întîlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, a spus Ganea.

Citeşte şi Motivul INCREDIBIL pentru care Anamaria Prodan A FUGIT din SPITAL

De altfel, Ionel Ganea a fost în negocieri pentru a prelua Concordia Chiajna în această iarnă, dar, până la urmă, a fost ales Dan Alexa.

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.