Dan Alexa, ADEVĂRUL despre relaţia cu Anamaria Prodan. „Este sufletul meu!”

Dan Alexa și Anamaria Prodan susţin că dunt doar prieteni, deşi de-a lungul timpului s-a spus de multe ori că impresara și antrenorul de la Astra Giurgiu ar avea o relație intimă. Zvonurile au fost amplificate şi de recentul incindent, când Anamaria prodan l-a lovit pe Dan Alexa.

15 iul. 2019, 10:37
Dan Alexa, ADEVĂRUL despre relaţia cu Anamaria Prodan. „Este sufletul meu!”

 Dan Alexa a vorbit acum câteva luni despre prietenia care îl leagă de Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, o nouă reacţie după ce Anamaria Prodan L-A LOVIT pe Dan Alexa. Cum explică INCIDENTUL

„Lumea vorbește multe. Eu şi Anamaria Prodan suntem echipa perfectă. Ce am făcut nu vor putea să facă în 10 ani alţii. Ce performanțe am realizat eu în acești ani și ce am construit cu Anamaria Prodan nu văd sa mai facă vreo persoană curând. Anamaria Prodan este sufletul meu! E omul care a avut și are grijă de mine în fiecare secundă. Omul cu care mă sfătuiesc secundă de secundă. Anamaria Prodan este numărul unu în impresariatul românesc. Poate să vorbească oricine până se plictiseşte”, a declarat Dan Alexa.

Cum explică Anamaria Prodan pumnul în faţă dat lui Dan Alexa

Scene incredibile au avut loc, sâmbătă, între Dan Alexa și Anamaria Prodan, după meciul Astra Giurgiu – FC Botoșani, încheiat cu scorul de 2 la 2. La finalul partidei de la Giurgiu, Anamaria Prodan i-a aplicat o corecție neașteptată lui Dan Alexa. Imaginile au dat din nou curs zvonurilor legate de o posibilă relație între cei doi protagoniști, mulți spunând că impresara a făcut o criză de gelozie după ce a văzut că antrenorul era așteptat de o brunetă. Ei au negat din nou zvonurile, spunând că cearta dintre ei a pornit din cauza unor transferuri nereușite.

Imagini ŞOCANTE! Anamaria Prodan îi dă un pumn în faţă lui Dan Alexa. Care a fost explicaţia gestului impresarului VIDEO