Dan Andronic prevede zile negre pentru o televiziune de ştiri: Să omorâm cu pietre România TV!

Dan Andronic prevede o reacţie puternică a serviciilor secrete după dezvăluirile făcute de Sebastian Ghiţă la postul de ştiri România TV. Analistul crede că postul de ştiri va avea de suferit din această cauză.

23 ian. 2017, 11:48
Dan Andronic prevede zile negre pentru o televiziune de ştiri: Să omorâm cu pietre România TV!

„Ca unul care a urmărit îndeaproape evoluția cazului și a obținut informații și reacții pe tot parcursul acestuia vă pot spune că Binomul, așa cum a denumit Ion Cristoiu alianța SRI-DNA, are de gând să se răzbune! O va face pe Sebastian Ghiță, dacă-l va prinde, o să o facă pe România TV pentru că a avut curajul să difuzeze înregistrările filmate de acesta, vrând să dea un exemplu de reacție de pedepsire. Spre știința altora. De aici îndemnurile publice la pedepsirea postului de știri România TV după exemplul OTV, ca și când acesta a devenit standardul democratic în materie de libertate de exprimare, de te face să pui mâna pe Constituție”, a scris Dan Andronic în EvZ.

Citeşte AICI articolul complet al lui Dan Andronic.

Sebastian Ghiţă, dat în urmărire internaţională pentru că se sustrage măsurii arestului, a trimis o serie de înregistrări la România TV, în care vorbeşte de felul în care ţara este condusă şi controlată de binomul SRI-DNA. În urma acestor înregistrări, în care a prezentat şi documente, Florian Coldea şi-a dat demisia din SRI.

Citeşte şi: SEBASTIAN GHITA, înregistrările care l-au trecut în rezervă pe FLORIAN COLDEA GALERIA VIDEO