Dan Bittman, audiat la Înalta Curte, în dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi VIDEO

Dan Bittman a fost audiat la Înalta Curte în dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi. Cântăreţul a venit foarte binedispus la instanţă şi, în aşteptarea audierilor, a glumit şi a făcut poze cu fanii, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 13:47
Dan Bittman, audiat la Înalta Curte, în dosarul fostului ministru Monica Iacob Ridzi VIDEO

Judecătorii instanţei supreme au audiat, vineri, mai multe persoane în acest caz. Între martori s-a aflat şi solistul trupei Holograf. Dan Bittman a fost chemat în calitate de martor, pentru că, alături de colegii din trupa Holograf, a concertat la un eveniment organizat de Ministerul Tineretului. Bittman nu a stat mai mult de 30 de minute în faţa instanţei.

Bitman a spus în faţa judecătorilor ICCJ că, în luna aprilie 2009, a fost contactat telefonic de fostul ministru Ridzi, care i-a cerut să-l întâlnească în Parcul IOR din Capitală pentru discuţii.

„Ministrul spunea la întâlnire că doreşte să facă un spot filmat întainte de ziua de 2 mai. Am filamt, evident, acel spot, împreună cu doamna ministru şi cu încă o persoană. Nu mi s-a oferit şi nu am cerut niciun ban pentru acel spot. A fost ceva voluntar în contextul în care eu mi-am dorit să susţin acţiunea ministerului”, a declarat Bitman în faţa instanţei de judecată.

Trupa Holograf a susţinut un concert în cadrul evenimentelor organizate la acea vreme de către ministerul condus de Ridzi.

Bitman a mai spus în faţa instanţei că suma pentru care trupa a luat parte la evenimentul organizat de minister a fost de 7.500 de euro.

La ieşirea din sala de judecată, Dan Bitman a spus, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că speră ca judecătoarele din complet să se numere între fanele sale şi a precizat că trupa Holograf este cu toate taxele la zi. Întrebat ce a cântat la acel concert, solistul a răspuns: „am interpretat atunci câteva melodii bine cunoscute. S-a cântat „Inelul”, „Ţi-am dat un inel”, sper să nu se considere mită. Deci nu am luat”.

Citeşte şi: Dan Bittman, declaraţie şocantă: „Nu mai apuc pensia!”