Dan Bittman, declaraţii incendiare despre plecarea de la „X FACTOR”

Presa a speculat că Horia Brenciu i-a luat locul lui Dan Bittman la Antena 1, însă adevărul e dezvăluit chiar de vocalistul trupei Holograf. Bittman mărturiseşte că motivul încetării colaborării cu Intact e unul cât se poate de simplu: nu s-a simţit tocmai confortabil în postura de jurat la "X Factor".

19 mart. 2014, 08:38
Dan Bittman, declaraţii incendiare despre plecarea de la „X FACTOR”

Odată cu difuzarea celei de-a treia ediţii, contractul lui Dan Bittman la emisiunea „X Factor” a luat sfârşit, ziarulring.ro

Dan Bittman recunoaşte că nu a fost tocmai confortabil să aibă rolul de jurat, mai ales după ce a fost atâţia ani moderator.

Citeşte şi DAN BITTMAN, prima reacţie după concedierea de la X FACTOR

„În juriul unei emisiuni nu mă simt în largul meu. Nu aş mai vrea în niciun juriu. Nu ştiu dacă e oportun să mai fac o emisiune, dar dacă voi fi solicitat de alte televiziuni, sau chiar de Antenă, nu voi refuza. Nu ne-am despărţit certaţi, e normal ce s-a întâmplat. Ei ştiu mai bine ce e mai potrivit pentru ei”, a dezvăluit Dan Bittman.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI dispare din grila PRO TV!

E deschis unei potenţiale noi colaborări, dar deocamdată nu a primit alte oferte. „Cei din trust ştiu de ce s-a terminat colaborarea mea la «X Factor». Contractul meu a luat sfârşit anul trecut, după terminarea ediţiei numărul 3, dar dacă vor dori să mai colaboreze cu mine, e bine, dacă nu, asta e. Am înţeles că îl au în vedere pe Horia Brenciu, e foarte bine! Nu comentez deciziile unui trust, ei ştiu mai bine ce urmăresc”, a mai mărturisit Dan Bittman.