Dan Capatos i-a anunţat decesul în direct. „Dumnezeu să-l odihnească”

Dan Capatos a anunțat în direct o veste tristă. Prezentatorul emisiunii Xtra Night Show a anunțat că este în doliu și că un bun prieten al său a încetat din viață la doar 52 de ani.

16 ian. 2019, 10:23
Dan Capatos i-a anunţat decesul în direct. „Dumnezeu să-l odihnească”

Capatos a transmis condoleanțe familiei îndoliate, scrie huff.ro.

„Pe această cale transmit condoleanțe familiei unui bun prieten de-al meu, Gabriel Marola, gașca noastră de la boschetărie din Parcul Herăstrău este mult mai săracă începând de astăzi pentru că acest bun prieten al nostru s-a prăpădit la numai 52 de ani.

Capatos este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România. Acesta este de peste 15 ani cu aceeași femeie, Monica. El şi soţia sa s-au cunoscut în anul 2000.

Citeşte şi Surpriză pe PIAŢA MEDIA. Cine este noul coleg de prezentare al Simonei Gherghe la ACCES DIRECT

Monica este foarte discretă şi apare foarte rar alături de soţul ei la evenimente mondene, preferând să îl lase pe prezentator să se expună. Monica şi vedeta de la Antena 1 au un băieţel, Andrei. Monica este de profesie jurnalist şi este o prezenţă mondenă rară.

Dan Capatos o pune la zid pe Bianca Drăgușanu

Dan Capatos a făcut mai multe declarații șocante despre Bianca Drăgușanu după despărțirea recentă de Victor Slav. Prezentatorul a mărturisit că este surprins de decizia ei, de a se despărți de tatăl fetiței sale.

„Pot spune că am petrecut 1.001 nopți frumoase cu Bianca, drept pentru care o să respect dorința mamei mele și nu o să mai vorbesc de rău de Bianca, Bianca îmi va rămâne amică și prietenă, dar de data asta, oricât de apropiat ai fi fost de ea în viața asta, nu puteai anticipa așa ceva.

Sunt extrem de surprins, mai ales pentru că noi am dezbătut de foarte multe ori la emisiunile noastre viața Biancăi și dosarele ei și spuneam că mă bucură viața ei de până acum, pentru că intrase pe un făgaș normal, dar sunt nevoit să spun că Bianca nu este compatibilă cu starea de soție.

Nu este ceva de rău, este rău doar pentru partener.

Sunt persoane care nu pot sta într-o căsnicie și atunci eu cred că Bianca trebuia să-și dea seama de asta în momentul în care a derapat de câteva ori din decor, acea fugă cu Adi Cristea la Paris, în a doua zi după Revelion.

În aceste situații, doar partenerii au de suferit, pentru că acum mă gândesc doar la Victor, pentru că e este prototipul soțului perfect, este tipul educat, bine crescut, i-a iertat

Biancăi toate lucrurile și a mers mai departe cu un copil, a riscat, iar riscul acesta este o provocare extrem de puternică pentru a-și gestiona viața”, a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.