Dan Capră îl aşteaptă pe Gigi Becali să cumpere Petrolul. „SE FACE!”

Gigi Becali a anunţat, marţi, că vrea să cumpere Petrolul Ploieşti în cazul în care va renunţa la Steaua şi să-i ducă pe "lupi" în Champions League. Dan Capră, finanţatorul prahovenilor, este gata să renunţe la club.

01 sept. 2015, 14:24
Dan Capră îl aşteaptă pe Gigi Becali să cumpere Petrolul. „SE FACE!”

Gigi Becali a dezvăluit unul dintre planurile sale cu o altă echipp din Liga I.

„Cel mai mult mi-ar plăcea Petrolul, pentru că este echipa Primăriei, este aproape de București, 15.000-20.000 de spectatori la fiecare meci. Apoi voi câştiga acolo campionatul, voi merge în Champions League. Voi demonstra că eu fac performanță și în altă parte” a spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI GIGI BECALI, anunţ bombă despre STEAUA. Ce se întâmplă cu PALMARESUL echipei

Dan Capră, patronul ploieştenilor, este gata să cedeze echipa lui Gigi Becali.

„Da, cum să nu, se face. Îl aştept cu braţele deschise. I-o dau imediat, toată, o parte, cât vrea el. Dacă vine la Petrolul sunt convins că va face treabă bună. Eu am încercat să fac cât am putut, dar nu am fost lăsat. Poate Gigi Becali se va descurca mai bine”, a spus Capră pentru Fanatik.

„Îl aştept la negocieri, sunt deschis la orice ofertă. Cât despre suporteri, cred că se vor ridica câţiva care să fie împotrivă, aşa e la noi, la români. Dar cred că majoritatea nu se vor opune. Să vină cu cine vrea, cu jucători cu antrenori, eu i-o dau, să fie clar”, a mai spus Capră.