Dan Condrea, înmormântat în Cimitirul Sf. Vineri. O femeie a leşinat lângă coşciugul omului de afaceri VIDEO

Incident la înmormântarea lui Dan Condrea. Unei rude i s-a făcut rău şi a leşinat, chiar în timpul slujbei. Pe de altă parte au fost luate măsuri speciale la funeralii. Paza este una sporită şi au fost chemaţi de familie 5 preoţi care să ţină slujba. În paralel, chiar în ziua înmormântării Compania Hexy Pharma transmite un comunicat în care susţine că produsele sale sunt foarte bune.

25 mai 2016, 12:24
Dan Condrea, înmormântat în Cimitirul Sf. Vineri. O femeie a leşinat lângă coşciugul omului de afaceri VIDEO

Patronul Hexi Pharma a fost condus pe ultimul drum. Dan Condrea a fost înmormântat în cripta familiei, alături de părinţii şi bunicii săi cu slujbă, deoarece nu există nicio decizie oficială cu privire la sinucidere. Familia s-a strâns la capătâiul său, la capela cimitirului Sf. Vineri, pentru a-şi lua rămas bun. Omul de afaceri a fost înmormântat cu sicriul sigilat, potrivit dorinţei exprese a iubitei sale, Uliana Ochinciuc. Aceasta a hotărât astfel întrucât bărbatul a fost desfigurat ca urmare a accidentului rutier violent în care şi-a pierdut viaţa şi, în ciuda eforturilor celor de la INML de a-i reconstrui faţa, imaginea ar fi prea greu de suportat pentru familie şi apropiaţi.

O femeie din familia lui Condrea a leşinat la înmormântare şi a fost ridicată de celalte rude de pe jos.

Potrivit presei tabloide, mai bine de 30 de paznici au fost relocaţi din alte cimitire la Sf. Vineri, pentru ca familia să-l poată plânge pe Condrea în absenţa curioşilor. Sarcina oamenilor de ordine este cu atât mai grea, cu cât la capelă mai sunt alte două familii, cu doi decedaţi, care îşi aşteaptă ultimul drum, aşa că paznicii întreabă încă de la intrarea în cimitir, pe fiecare vizitator, unde merg iar cei care nu dau răspunsurile potrivite nu sunt primiţi în incintă.

Citeşte şi: Hexi Pharma: N-o să mai tăcem. Au profitat persoane care au primit „mulţumiri” în bani

Uliana Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea, l-a recunoscut „fără echivoc” pe patronul Hexi Pharma după autopsie, inclusiv după semnele particulare, a anunţat Parchetul General într-un comunicat. Concluziile autopsiei indică drept cauză a morţii lui Dan Condrea leziunile suferite în urma impactului cu copacul, însă nu fac lumină în privinţa unei eventuale sinucideri, ipoteză vehiculată mai ales ca urmare a faptului că medicul ar fi urmat, cel mai probabil, să răspundă în faţa legii pentru neregulile descoperite în ancheta privind diluarea antisepticelor vândute spitalelor din România.

Parchetul General anunţă, totuşi, că se vor face şi analizele ADN, chiar dacă Dan Condrea a fost identificat de concubina sa, Uliana Ochinciuc. Pentru eliminarea oricărei îndoieli privind moartea lui Dan Condrea, procurorii vor să preleveze probe ADN şi de la cei doi copii ai lu Dan Condrea. Cel mai târziu probele de la cei doi copii vor fi prelevate la începutul săptămânii viitoare.

Procurorii anunţă că s-au prelevat şi amprente, dar şi ţesuturi de piele şi mostre de sânge.

Citeşte şi Declaraţii contradictorii ale martorilor în cazul morţii lui Condrea. Ce s-a întâmplat înainte de accident

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Citeşte şi Femeia din spatele lui Dan Condrea, legături şocante cu MAFIA

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Citeşte şi Detalii uluitoare în cazul morţii lui Dan Condrea. Vezi după ce a fost recunoscut de soţie patronul de la Hexi Pharma