Dan Diaconescu, atac dur la adresa Elenei Udrea: „Interceptările ALRO s-au pierdut în genţile scumpe” VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu a atacat-o dur pe Elena Udrea. Candidatul la prezidenţiale susţine că Udrea s-a folosit de prietenia cu şefa DIICOT pentru a face dispărute interceptări compromiţătoare pentru ea dintr-un dosar penal. Dan Diaconescu susţine că interceptările din dosarul ALRO s-au pierdut în genţile scumpe cumpărate de cele două de la Paris.

31 oct. 2014, 11:55
Dan Diaconescu, atac dur la adresa Elenei Udrea: „Interceptările ALRO s-au pierdut în genţile scumpe” VIDEO

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Dan Diaconescu susţine că Elena Udrea s-a folosit de prietenia cu şefa DIICOT pentru a face dispărute interceptări compromiţătoare pentru ea dintr-un dosar penal.

Acesta a mai declarat că interceptările din dosarul ALRO s-au pierdut în genţile scumpe cumpărate de cele două de la Paris, potrivit România TV.

„Sunt lucruri foarte grave. Înţeleg că acel candidat a spus că acum 5 ani s-a împrietenit cu persoana, însă, am văzut că acum 4 ani a scăpat dintr-o urmarire penală a aceluiaşi organism, a aceluiaşi DIICOT. Vezi cazul ALRO, când ne întrebam unde au dispărut filele din dosar. Or fi fost în genţile acelea cumpărate din Paris„, a declarat Dan Diaconescu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Presa din România a difuzat joi mai multe fotografii cu Elena Udrea şi Alina Bica, la shopping în Paris. Pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, alături de procurorul-şef DIICOT, Alina Bica, la plimbare prin Paris. Textul care insotes aceste imagini sustines ca Udrea si Bica au fost surprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele două în fotografii aparea şi Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.

La scurt timp după apariţia fotografiilor în presă şi a informaţiilor privind vizita la Paris, blogul care a publicat informaţiile a fost şters de autor.

Fotografiile cu Elena Udrea şi Alina Bica, şefa DIICOT, au apărut la o zi după ce ediţia gemană a publicaţiei Huffington Post a publicat un articol despre o posibilă implicare a Elenei Udrea în dosarul EADS.