Dan Diaconescu revine în România cu „DD mobilul”: Să vadă lumea că trăiesc, că nu am fost omorât sau arestat

Dan Diaconescu se întoarce în România după Paşte, chiar în perioada în care ar putea primi sentinţa definitivă în dosarul în care a fost condamnat la 3 ani de închisoare. În paralel, are un plan de campanie bine pus la punct, se va plimba prin ţară cu DD mobilul, un fel de papamobil românesc, şi va vizita localităţile pe care spune că nici măcar Ceauşescu nu le-a văzut. 

RomaniaTV.net
20 apr. 2014, 09:46
Dan Diaconescu revine în România cu „DD mobilul”: Să vadă lumea că trăiesc, că nu am fost omorât sau arestat

Dan Diaconescu a declarat la România TV că se va plimba prin toată ţara într-un DD-mobil, o maşină decapotabilă din care va transmite mesaje românilor.

„Voi merge din sat în sat, din comuna în comună, din oras în oraş, până pe 23 mai inclusiv, ca să strâg dorinţele tuturor românilor pe care îi întâlnesc. (…) Voi merge în aproximativ 1000 de localităţi, 30 … 40 în fiecare zi. Voi sta un sfert de oră, cu un DD mobil, o maşină specială, descoperită, în care încerc să circul pentru a fi văzut că trăiesc, ca nu am fost omorât sau arestat. (…) Faţă de papamobil, aceasta maşină va avea câteva mijloace de comunicare foarte puternice. Voi vorbi cu oamenii şi în mişcare şi stând pe loc. Voi alege 100 de localităţi în care nu au fost nici Ceauşescu, nici Iliescu, nici Constantinescu, nici Băsescu nu au mai mers”, a spus Diaconescu la România TV