Dan Negru: „Prezint Eurovision împreună cu Mihaela Radulescu la TVR 1”

Dan Negru, una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1, a reacționat la aflarea veștii că bugetul de anul acesta al TVR depășește 200 de milioane de euro. Textul redactat de el pe Facebook i-a alarmat pe cei care au citit doar prima propoziție.

31 ian. 2017, 10:05
Dan Negru: „Prezint Eurovision împreună cu Mihaela Radulescu la TVR 1”

„Prezint Eurovision împreună cu Mihaela Radulescu la TVR 1”, a scris el, dar continuarea mesajului său dezvăluie că totul este un scenariu care nu se va întâmpla prea curând. Dan Negru a făcut referire la schema bugetară a Televiziunii Publice. Cu cei peste 200 de milioane de euro primiți de la stat, TVR ar putea străluci și și-ar putea aduce în „ogradă” toate vedetele de marcă și cele mai de succes formate de pe piața media.

„Echipa din Las Fierbinți e în negociere cu TVR pentru un serial de comedie și din toamnă se pregătește show grandios de varietăți de sâmbată seara, în vechea tradiție a TVR-ului… E ficțiune ce am scris mai sus, dar când ai un buget de 200 de milioane de euro, asta ar fi normalitatea, să iei totul din piață! Divertismentul e șansa de redresare a TVR și când ai banii ăstia poți să-l faci pe cel mai bun. De la «Pistruiatul» și seria «BD»-produse de TVR- până la «Cerbul de Aur» și showurile de sâmbătă seara, divertismentul le-a adus public. Altfel, niciunei grupări politice n-o să-i convină să tot finanțeze o televiziune fără telespectatori”, a scris Dan Negru pe Facebook.